Reviews van Deutsche Telekom

4 reviews
1,0
14 jun 2025

Zeer toxische werkomgeving

Pluspunten

De meeste collega's in Duitsland willen samenwerken

Minpunten

De Duitse MD van de Belgische business unit is een meedogenloze tiran. De Belgische HR-manager is haar marionet. Het is een giftige, op angst gebaseerde cultuur. De MD heeft te veel macht en geen fatsoen, en haar Duitse Manager laat haar doen wat ze wil.

11mo
Hi, Thank you for your feedback. We’re sorry to hear that your experience with Deutsche Telekom has been negative. Feedback like yours is essential in helping us identify areas where we can improve and create a better work environment. feel free to email us at support_career@telekom.de We appreciate having you on the team! Kind regards, Your Telekom Career Team
3,0
5 jun 2024

Pluspunten

Qua arbeidsvoorwaarden zorgt het bedrijf goed voor het personeel

Minpunten

De grootste kernwaarde van het bedrijf is het behouden van de status quo. Dit houdt vernieuwing en groei in all verschillende opzichten tegen.

1y
Hi, thanks for your review. We are sorry to hear that you aren´t fully satisfied with Deutsche Telekom as your employer. If you could find some more time to evaluate you experiences we could work with your suggestions for further improvements. Best regards, your Telekom Career Team
4,0
7 dec 2022

Pluspunten

salary stability Digital focus and thats pretty much all

Minpunten

rigidity leadership culture is in an early stage of maturity from a very ego-focused to an eco-focused approach.

3y
Hallo, danke für deine tolle Bewertung. Liebe Grüße und viel Glück für deine Zukunft Dein Karriere Team
Weergave: 1 - 3 van 4 reviews

Glassdoor heeft 2.867 reviews over Deutsche Telekom die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Deutsche Telekom. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Deutsche Telekom bij je past.