Reviews van Devoteam

(91 reviews in totaal)

Stanislas de Bentzmann & Godefroy de Bentzmann

82% waardeert directeur

63% positieve zakelijke vooruitzichten

Devoteam heeft een werknemersbeoordeling van 3,9 van 5 sterren, op basis van 91 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus goed naar hun zin. De werknemersbeoordeling van Devoteam is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak IT (3,9 sterren).

Reviews per functie

91 reviews
12 mei 2026

Devoteam

Anonieme werknemer

Pluspunten

- Loons + voordelen - Flexibiliteit - Trainingsmogelijkheden

Minpunten

- Veel veranderingen - Chaos / weinig structuur

2,0
11 mei 2026

management drama

Pluspunten

slimme collega's die weten wat ze doen

Minpunten

alleen maar politiek en uit op persoonlijke win

21 apr 2026

Great Place to Work

Pluspunten

A great working environment in a close-knit team where you can easily approach anyone. We take our work seriously, but there’s also room for fun. Think of lunch walks, Friday afternoon drinks, and varied team outings such as a rally in vintage Deux Chevaux, cooking workshops, or water skiing.

Minpunten

This is the ideal place if you enjoy variety and the opportunity to deepen your expertise (broad-based growth). Keep in mind, however, that the hierarchical career paths (moving up the ladder) are primarily designed for IT consultants and engineers.

Weergave: 1 - 3 van 91 reviews

Glassdoor heeft 3.681 reviews over Devoteam die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Devoteam. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Devoteam bij je past.