Reviews voor EF Education First | Glassdoor.be

Reviews van EF Education First

Bijgewerkt op 17 jun 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 1697 reviews gevonden

3.5
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
64%
Aanbevelen bij een kennis
77%
Waardeert directeur
EF Education First CEO Dr. Edward Hult
Dr. Edward Hult
569 Beoordelingen
  1. "Energiek, ondernemend en internationaal"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Development Manager in Zürich
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij EF Education First voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Er werken veel jonge mensen met een flexibele en ondernemende mindset. Je kunt binnen dit bedrijf vele rollen krijgen, als je daar zelf voor open staat en dit zelf drijft. Er werken mensen vanuit de hele wereld, en ik heb mijn Engels mega verbeterd.

    Minpunten

    Je moet zelf een flexibel persoon zijn en hands-on.

    EF Education First2019-05-16
  2. "Review on EF (Amsterdam calling center)"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Customer Service in Amsterdam

    Ik heb deeltijd gewerkt bij EF Education First voor minder dan een jaar

    Pluspunten

    leuke collega's, flexible with scheaduale

    Minpunten

    niet goed betald , if the high season is ended, you also have to find another job.

    EF Education First2019-01-22
  3. Nuttig (1)

    "Good place to start a career"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Financial Accountant in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij EF Education First voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Very international environment, young team, dynamic, outgoing. Quite informal setting, good location in Amsterdam. Hardly gets boring because there is so much to do.

    Minpunten

    Weak benefits package, salary quite low. Long working hours without actual compensation for it. Very bad work/private life balance. Often, overtime is required.

    Advies aan management

    The benefits package and salary should be adjusted to what is actually needed and expected to be done there. More people are necessary for smooth conduct of business in the finance field.

    EF Education First2016-04-17
  4. Nuttig (2)

    "Education First"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij EF Education First

    Pluspunten

    Als je wilt leren hoe je vooral moet focussen op geld verdienen, dan zit je bij ef goed.

    Minpunten

    Jammer dat ze dat geld verdienen, alleen voor de aandeelhouders doen en niet voor het personeel. De klanten zijn klant totdat de rekening betaald is, daarna worden klanten kostenposten.

    Advies aan management

    Focus meer op klantbeleving en aftersales, niet alleen op klanten financieel uitkleden. Internet staat vol met negatieve uitlatingen of het bedrijf. Dat moet je je als bedrijf aantrekken.

    EF Education First2016-03-01
  5. "Veel plezier, slechte carrièreperspectieven. Goede baan om te beginnen."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Accountant in Amsterdam
    Niet aanbevolen

    Ik heb gewerkt bij EF Education First

    Pluspunten

    Niet zo moeilijk om mee te beginnen. Je krijgt een goede functie en ze gooien je in het water, zodat je snel moet leren zwemmen. De werkdruk is hoog, vooral omdat je vanuit het niets leert. Goede sfeer met jonge internationale collega's. Goede mogelijkheden om te reizen en jonge mensen te ontmoeten. Redelijke vrijheid, als je de juiste manager hebt. Je wordt behoorlijk allround op je afdeling.

    Minpunten

    Lange uren, betaling is niet geweldig, hoewel het als geweldig wordt voorgesteld. Geen pensioen. Beleid vooral bij het management. In mijn geval zou ik naar het buitenland moeten hebben gaan, als ik mijn carrière in het bedrijf wilde voortzetten. Gebrek aan duidelijke carrièrelijnen. Leidinggevend kader is ter plekke, omdat ze eerder loyaal dan competent zijn.

    Advies aan management

    Probeer iedereen te laten voelen, dat ze ongeacht de functie deel van hetzelfde team zijn. Tewerkstelling is meer gebaseerd op verdienste dan op beleid.

    EF Education First2009-05-14
  6. "Bonne ambiance"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Sales Assistant in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij EF Education First voor minder dan een jaar

    Pluspunten

    - Bonne ambiance - Contact clients avec jeunes super sympa - Ecoute de proposition et idée personnelles - Contact international avec collègues - training

    Minpunten

    - Manque d'incentive - travail répétitif

    EF Education First2018-01-23
  7. "à fuir !"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Country Manager in Brussel
    Niet aanbevolen

    Ik voltijd gewerkt bij EF Education First voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    situation centrale, bureaux modernes, airco

    Minpunten

    controle tatillon constant, aucune autonomie, pression à la vente, heures sup non rémunérées etc

    EF Education First2016-05-20
  8. "Customer service officer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Parijs
    Positief vooruitzicht

    Ik voltijd gewerkt bij EF Education First voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Ambiance jeune, activités, soirée, incentives, locaux

    Minpunten

    Management confus, ambiance trop jeune, beaucoup d'heures supplémentaires non rémunérées

    EF Education First2019-05-17
  9. "Super expérience"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sales Coordinator in Parijs
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij EF Education First voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    - des primes pour chaque objectif atteint - de nombreuses soirées d'entreprise - manager à l'écoute et formation en continue si besoin

    Minpunten

    - volume intense d'appels sortant

    EF Education First2019-03-05
  10. "Think big, dream big"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sales Coordinator in Parijs
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij EF Education First voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Environnement motivant, esprit start up mais dans une structure solide avec des opportunités d’évolution horizontales et verticales. Responsabilités confiées rapidement. Ambiance EF family :)

    Minpunten

    Demande un fort investissement : les personnes pour qui c’est naturel s’épanouiront, les autres peut-être moins.

    Advies aan management

    Keep going ! :)

    EF Education First2019-01-11
Er zijn 1697 reviews gevonden