Reviews voor EFI | Glassdoor.be

Reviews van EFI

Bijgewerkt op 14 jul 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 489 reviews gevonden

3.2
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
40%
Aanbevelen bij een kennis
56%
Waardeert directeur
Bill Muir
11 Beoordelingen
  1. "Een goed bedrijf om voor te werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij EFI voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    EFI is heel flexibel, er is een goede teamgeest en er zijn veel kansen. Het is niet hiërarchisch en heeft een open cultuur. Dit combineert samen tot een fantastische ervaring.

    Minpunten

    EFI is een veeleisende organisatie, seniorenbeheer heeft het wat visie betreft niet altijd duidelijk. Integratie van alle verkregen bedrijven is nog niet klaar.

    Advies aan management

    Kom op bezoek op de werkvloer.

    EFI2013-01-16
  2. Nuttig (1)

    "Mauvaise organisation"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Field Service Engineer 
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij EFI voor 5 jaar

    Pluspunten

    Aspect technique sur le terrain. Véhicules de fonction

    Minpunten

    Maping. Planification. Organisation dans l'équipe

    EFI2019-04-24
  3. Nuttig (5)

    "EFI Vutek"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - FSE in Zaventem
    Aanbevolen
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij EFI voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Vutek Products have potential if they would finish engineering them before selling there products to customers.

    Minpunten

    Only sales oriented, realizing sales targets is key before Anything. Sales driven with no respect for employe or customer. Customer comes second and employees last. A lot of unhappy onmotivated people work for the EFI Vutek division. Service management created mess. No structure, no organisation, no training and understaffed because qualified people leave asap.

    Advies aan management

    Wake-up only employees that are overpaid and cannot find another job because they have no education stay. The good once leave or return to old employers. Kick them out you don't need more people but need motivated engineers.

    EFI2015-09-16
  4. "great place to work"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Field Service Engineer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij EFI voor 10 jaar

    Pluspunten

    challenging environment, customer concentrated attitude, state of the art products, positive collaboration within departments. Multicultural behaviours crating an environment where we can get to know other mentalities as well.

    Minpunten

    too much overtime. excessive travelling, senior managements has no cloud about field service engineeing

    Advies aan management

    we need more people on the field, workload is excessive

    EFI2014-04-07
  5. Nuttig (1)

    "EFI is a good company to work for, loads of work and you meet great colleagues."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Service Manager in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij EFI voor 8 jaar

    Pluspunten

    EFI delivers high performance products EFI works with very talented people EFI gives you the opportunity to work globally and meet people from all cultures and professions.

    Minpunten

    You need to work hard, never calculate your working/travel hours. If you calculate your salary per working hour, you will cry. That's why I consider working there, as one of my hobbies, so the hours don't matter anymore. It's your own responsibility to keep the balance between work and your private life, you can work very easily 60-70 hour weeks, where you will just go home in the weekend to take a rest. Don't except...

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Give the management the tools to reward high performers. That can trigger low performers to do the same. Make it easy to get rid of bad performers, some times I've the feeling that bad performers become untouchable, while high performers can get in trouble for peanuts. Flexibility comes from 2 directions, give us the tools to do so.

    EFI2013-01-19
  6. "good"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Retail Sales Associate in Phoenix, AZ
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij EFI

    Pluspunten

    management is on the side of employees.

    Minpunten

    time balance can be a problem sometimes.

    EFI2019-07-15
  7. "maths teacher"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij EFI

    Pluspunten

    good freedom, lots of free time

    Minpunten

    no professionalism, low salary, very hectic

    Advies aan management

    have to increase employee cooperation

    EFI2019-07-11
  8. "Associate Architect"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Associate Architect in Bangalore
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij EFI voor 5 jaar

    Pluspunten

    Learn new things, Work Life Balance, Work environment

    Minpunten

    I don't see any major problem as such.

    Advies aan management

    Good job. Keep it up.

    EFI2019-06-25
  9. "Very Good for Developers and very bad for QA"

    SterSterSterSterSter
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

      Ik werk voltijd bij EFI

      Pluspunten

      Wonderful work culture, Flexible timings and free cab facility. Very good platform to learn new things and enhance your skills

      Minpunten

      Very good for Developers. But for QA it is of no use. There is no scope of improvement for QA.

      EFI2019-06-21
    • Nuttig (1)

      "Software Engineer @ EFI India"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Bangalore
      Niet aanbevolen
      Negatief vooruitzicht
      Afkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij EFI voor 3 jaar

      Pluspunten

      Good work - life balance.

      Minpunten

      You dont learn anything here it will be same work everyday.

      Advies aan management

      Facilities team needs to improve

      EFI2019-06-19
    Er zijn 489 reviews gevonden