EN HR solutions heeft een werknemersbeoordeling van 4,1 van 5 sterren, op basis van 29 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus uitstekend naar hun zin. De werknemersbeoordeling van EN HR solutions is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak Management en consulting (3,7 sterren).
Hele goede arbeidsvoorwaarden, wordt goed gekoppeld aan doelstellingen. Ook fijn dat er geen beoordelingsgesprekken zijn, maar juist positief vooruitkijkend. Sfeer op het hoofdkantoor is enorm goed, iedereen mag er zijn en zichzelf zijn. Dat heb ik weinig gezien bij andere werkgevers.
Minpunten
EN HR gelooft in het vrijlaten, maar sommige werknemers kunnen daar moeilijk mee om gaan, daar zou iets meer naar gekeken worden.
Zoals de titel zegt, leuke open cultuur. Platte organisatie.
Minpunten
Betalen niet goed. Ondanks dat het een open cultuur is en je overal zo binnen kunt lopen, zijn ze niet altijd transparant en zeker niet op het gebied van salaris.
Volg de bedrijven van je dromen om als eerste op de hoogte te zijn van vacatures en te profiteren van tips van insiders.
Vacatures
Zoek naar vacatures om gepersonaliseerde vacature-aanbevelingen en -updates te krijgen.
Veelgestelde vragen over reviews van EN HR solutions
Op basis van anoniem ingediende Glassdoor-reviews beoordelen werknemers van EN HR solutions hun vergoeding en arbeidsvoorwaarden met een 3,6 uit een maximaal mogelijke score van 5. Lees meer over salarissen en arbeidsvoorwaarden bij EN HR solutions. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden stabiel gebleven.
Op basis van Glassdoor-reviews zou 87% van de werknemers van EN HR solutions vrienden aanraden om daar te werken. Werknemers beoordeelden EN HR solutions met een waarde van 3,9 uit een maximaal mogelijke score van 5 voor de balans tussen het werk- en privéleven, 4,2 voor cultuur en waarden en 3,9 voor loopbaanmogelijkheden.