Reviews voor EN HR solutions | Glassdoor.be

Reviews van EN HR solutions

Bijgewerkt op 6 dec 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
3.8
85%
Aanbevelen bij een kennis
65%
Waardeert directeur
EN HR solutions Managing Director Tjesca Honnef-Kuytenbrouwer
Tjesca Honnef-Kuytenbrouwer
3 Beoordelingen
  1. "EN HR"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Recruiter 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij EN HR solutions

    Pluspunten

    - Prima organisatie voor een starter die target gericht wil werken.

    Minpunten

    - Salaris beneden niveau; - Binding met de werknemers kan veel beter; - Kom de afspraken na die je maakt als werkgever naar je werknemer.

    Verder lezen
    EN HR solutions2019-12-06
  2. "Ambitieuze organisatie gericht op ontwikkeling medewerkers"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - RPO Recruiter 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij EN HR solutions

    Pluspunten

    - Veel vrijheid en er wordt samengewerkt op basis van vertrouwen. - De organisatiestructuur is erg plat met een zeer betrokken management die altijd bereikbaar zijn. - Veel aandacht voor de ontwikkeling van de recruiters, trainingen gericht op communicatie. - Veel ontwikkelingsmogelijkheden doordat de organisatie zo plat is en je je met alles wat je leuk vindt kunt bemoeien. - De propositie staat als een huis. - Het management beseft goed dat medewerkers waardevol en dat de propositie valt of staat met het functioneren van de recruiter op de externe locatie.

    Minpunten

    - Niet alles wordt je op een presenteerblaadje aangeboden, je moet kansen wel kunnen zien. - Niet de meest gestructureerde organisatie. - Medewerkers stranden hier soms omdat ze de hoge mate van vrijheid zien als een gebrek aan interesse. Er wordt wel van je verwacht dat je pro-actief bent.

    Verder lezen
    EN HR solutions2019-01-26
  3. "EN HR solutions als werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij EN HR solutions

    Pluspunten

    Relaxte en gezellige sfeer. Doen er alles aan om je in je kracht te laten werken

    Minpunten

    Nog geen minpunten ontdekt in de organisatie.

    Verder lezen
    EN HR solutions2018-10-04
  4. "Innovatief en leuk bedrijf!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Hoofddorp
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij EN HR solutions voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    EN HR is een innovatief bedrijf, schakelt snel, heeft hele leuke collega's en er is altijd ruimte voor (persoonlijke)groei. Het bedrijf stimuleert eigen verantwoordelijkheid en accountmanagement, staat altijd open voor nieuwe, creatieve ideeën (vanuit de hele organisatie). Het MT is betrokken en altijd bereikbaar (platte organisatie). Gezamenlijke lunch is een aanrader!

    Minpunten

    Dienstverlening is extern en dat betekent soms snel schakelen en ad hoc taken oppakken. Meer kennisdeling tussen de specialisten binnen de organisatie en betrokkenheid van alle werknemers bij de organisatie zijn twee punten waaraan gewerkt kan worden.

    Verder lezen
    EN HR solutions2018-06-07
  5. "Fijne werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Corporate Recruiter in Rotterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik heb voltijdgewerkt bij EN HR solutions voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Leuke collega’s, veel vrijheid en een flexibele werkgever.

    Minpunten

    Meer binding met andere collega’s

    EN HR solutions2018-06-06
  6. "Review ENployee EN HR Solutuons"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Corporate Recruiter in Rotterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij EN HR solutions voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Goed werkgeversschap, veel kennisdeling, de juiste tools en ondersteuning vanuit HQ om de klant te bedienen.

    Minpunten

    Geen mnpunt maar verbeterpunt: meer binding tussen collega's onderling.

    EN HR solutions2018-06-01
  7. "Professionele organisatie die zich richt op kwaliteit en innovatie van Recruitment!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - RPO Recruiter in Apeldoorn
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij EN HR solutions

    Pluspunten

    De pluspunten en voordelen aan het werken bij EN HR Solutions zijn: - Je krijgt veel verantwoordelijkheid als RPO Recruiter; - Je krijgt de tools en trainingen om je continu te ontwikkelen; - Je komt te werken in een ambitieuze werkomgeving met een informeel karakter; - Er is een compleet Online team dat je ondersteund tijdens je werkzaamheden; Mocht je als Recruiter nog op zoek zijn naar een gave uitdaging, neem dan zeker contact op. Onze RPO accounts bevinden zich door heel Nederland.

    Minpunten

    Wij hebben een top team aan collega's. Door het RPO principe is het wisselend of je wel of niet met EN collega's kom te werken. Gelukkig zorgt EN HR Solutions voor gave Webinars, EN Meetings, diverse trainingen en leuke activiteiten.

    Verder lezen
    EN HR solutions2018-06-01
  8. "Groeiend bedrijf met mooie klanten"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Senior Corporate Recruiter in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik voltijd gewerkt bij EN HR solutions voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    - Veel vrijheid in de positie - Ondernemend bedrijf - Mooie klanten waar ze voor werken - Doorgroeimogelijkheden - Veel eigen initiatief in de positie

    Minpunten

    - Salaris - Door harde groei is er af en toe minder structuur

    EN HR solutions2018-06-01
  9. "Dynamische organisatie met passie voor Recruitment"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - RPO Accountmanager in Hoofddorp
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk deeltijd bij EN HR solutions voor 3 jaar

    Pluspunten

    Een organisatie die staat voor de volgende kernwoorden, - Persoonlijke ontwikkeling. - Open communicatie - Afwisseling - Dynamisch - Flexibiliteit

    Minpunten

    Onderling contact is door de verschillende standplaatsen van de Recruiters iets minder. Dit hebben de Recruiters deels zelf in de hand. Maar is ook stukje verantwoordelijkheid van de werkgever.

    Verder lezen
    EN HR solutions2018-05-29
  10. "EN HR"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Hoofddorp
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij EN HR solutions voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Veel vrijheid Mooi klantenbestand Korte lijnen Behulpzame collega's

    Minpunten

    Salaris kan beter Door groei ontbreekt soms wat structuur

    Verder lezen
    EN HR solutions2018-05-31
Er zijn 15 reviews gevonden