Reviews voor ENGIE | Glassdoor.be

Reviews van ENGIE

Bijgewerkt op 24 feb 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.6
74%
Aanbevelen bij een kennis
88%
Waardeert directeur
ENGIE CEO Isabelle Kocher
Isabelle Kocher
279 Beoordelingen
  1. "Prachtkans om hier te mogen werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik heb voltijd gewerkt bij ENGIE

    Pluspunten

    Levensstijl, collega's, lunch, maaltijdbonnen, etc.

    Minpunten

    vooral als het regent kan de metro wat ver weg zijn

    ENGIE2019-12-13
  2. "Salaris"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Trainee in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij ENGIE voor 3 jaar

    Pluspunten

    Veel mogelijkheden voor door te groeien, zowel horizontaal als verticaal

    Minpunten

    Niet meteen minpunten waar ik aan kan denken momenteel

    ENGIE2020-02-24
  3. "Werken in een grote onderneming"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij ENGIE

    Pluspunten

    Veel uitdagingen binnen de organisatie, doorgroeimogelijkheden, ...

    Minpunten

    Soms kans op onzekerheid door reorganisaties

    ENGIE2020-01-08
  4. "Proces operator"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij ENGIE

    Pluspunten

    Shiftensysteem geeft veel mogelijkheden in de vrije tijd.

    Minpunten

    Niet alle communicatie tussen verschillende diensten verloopt even vlot.

    ENGIE2020-01-22
  5. "Loon engie fabricom"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Project Engineer in Aartselaar

    Ik werk voltijd bij ENGIE voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Als interne geniet je van vele voordelen

    Minpunten

    Als externe verwachten ze veel meer dan van interne werknemers

    Verder lezen
    ENGIE2020-01-13
  6. "algemene info"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - technieker in Gent
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij ENGIE voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    extra-legale voordelen en dicht bij huis werken politiek

    Minpunten

    eventuele anciënniteit wordt niet mee overgenomen

    ENGIE2019-12-16
  7. "ervaringen bij Electrabel toen het nog niet Engie was."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Brussel
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij ENGIE voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    als je wil zijn er doorgroeimogelijkheden sterke HR aanpak

    Minpunten

    vaak trage beslissingen niet altijd een winning mindset

    ENGIE2019-10-28
  8. "Een bedrijf dat goed zorg draagt voor zijn mensen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - technieker 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij ENGIE voor 3 jaar

    Pluspunten

    - goede kwaliteit van werkkledij (gevoerde winterschoenen, fleecevest, regenvest,...) - managers zijn meer "bereikbaar" dan mijn voorgaande werkgever - directe leidinggevenden hebben zelf ervaring als technieker - werkdruk is zeer doenbaar

    Minpunten

    - voorlopig heb ik er geen gevonden

    ENGIE2019-06-09
  9. "Goed bedrijf. Zoals overal heeft het ook zijn mindere punten."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Engineer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij ENGIE voor 10 jaar

    Pluspunten

    * Goede collega's, maar ook overrijpe citroenen. * Goede verloning, maar opslag is moeilijk te verkrijgen. * Mogelijkheden voor opleidingen, maar wordt regelmatig tegengehouden door het management onder het mom van "dat heb je niet nodig in uw functie". (Excuseer dat ik wou doorgroeien en wou terugvallen op opgedabe kennis). * Interne mutaties zeker mogelijk, al wordt hier verwacht dat je loon inleverd? Waar is de logica?? * Goede arbeidsomstandigheden. * Goede voordelen.

    Minpunten

    * Niet allergisch zijn voor werknemers om ze van tijd tot tijd te belonen voor hun inzet. * Niet vragen aan u werkneners om loon en etc in te leveren bij interne mutaties. * Moeilijk het geschikte personeel te vinden waardoor mindere kandidaten aan de slag kunnen gaan waardoor de sfeer/collegaliteit verpest wordt.

    Verder lezen
    ENGIE2019-06-07
  10. "Kansen liggen voor het grijpen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - HR Medewerker in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij ENGIE voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    + open mentaliteit + passie en expertise + bedrijf is innovatief + doorgroeimogelijkheden + ruimte voor eigen inbreng + sfeer op HQ + bedrijfsrestaurant + communicatie van management + Work@Home + flexibele werkuren + extra vakantiedagen + mooie work-life balance

    Minpunten

    - weinig structuur - eigen weg zoeken bij opstart (je leert hier wel veel meer uit, achteraf bekeken) - open offices HQ

    Verder lezen
    ENGIE2019-06-05

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

Er zijn 1124 reviews gevonden