Reviews van Econocom

Bijgewerkt op May 27, 2021

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

25 van meer dan 464 reviews gevonden

3.1
50%
Aanbevelen bij een kennis
48%
Waardeert directeur
Econocom Chairman and Founder Jean-Louis Bouchard
Jean-Louis Bouchard
134 Beoordelingen
  1. 4.0
    Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

    2021

    May 27, 2021 - Recruitment Officer in Irvine, CA
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Econocom is doorheen de jaren een marktleider kunnen worden. Ondanks dat het een grote groep is, hebben ze sinds vorig jaar heel wat veranderingen doorgaan - Corona heeft hun daarin niet afgeschrikt en hiervan beginnen we de vruchten te plukken in 2021. Pluspunten: - een bedrijf dat zich in vraag durft stellen en veranderingen omarmt - competence management: elke consultant heeft zijn persoonlijke competence manager die jouw traject bij Econocom mee uitstippelt en opvolgt (opleidingen, doorgroeimogelijkheden, ...) - ondernemende omgeving waar je initiatief kan nemen en waar je ondanks de grootte van het bedrijf opgemerkt kan worden (bijvoorbeeld: walk in the park met management)

    Minpunten

    - veel verandering / afwisseling: dit moet iets zijn dat je niet afschrikt - grote organisatie: het duurt wel even eer je iedereen kent :-) als nieuwkomer zal je je weg wat moeten vinden, maar met je eigen team werk je steeds kort samen waardoor je ook zo wel de meeste personen gemakkelijk leert kennen

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  2. 3.0
    Huidige werknemer, meer dan 10 jaar

    Ooit marktleider in België voor werkplekbeheer as a service

    Oct 30, 2020 - Program Manager in Irvine, CA
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    *autonomie qua werkindeling *soms wel interessante projecten

    Minpunten

    *geen carrièrepad *teveel management wissels *teveel product selling visie

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  3. 3.0
    Voormalige werknemer, meer dan 3 jaar

    Econocom

    Sep 24, 2020 - IT Engineer in Nashville, TN
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    doorgroei mogelijkheden, klantenbestand, toffe collega's

    Minpunten

    salaris, managers die indexatie van het loon als opslag verkopen

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  4. 1.0
    Huidige werknemer

    Econocom

    Aug 11, 2020 - 2nd Line Support Engineer in Zaventem, Vlaams-Brabant
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Salaris pakket is ondanks laag brutoloon vrij uitgebreid

    Minpunten

    Brutoloon zeer laag, geen kans op loonsverhoging, ook niet na meer dan 10 jaar

    Verder lezen
    1 persoon vond deze review nuttig
  5. 2.0
    Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

    Te weinig vergoeding

    Feb 3, 2020 - IT-Consultant in Zaventem, Vlaams-Brabant
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    mogelijkheid cursussen te volgen (naargelang nodig voor de relevant project, moet ik er wel bij zeggen, je hebt geen trainingsbudget) Je komt op verschillende projecten gsm abonnement (eigen telefoon)

    Minpunten

    Zeer lage verlonen ie. IT consultant 2100 bruto. Bedrijfswagen, maar niet voor privé gebruik, je verliest dan al snel het 'voordeel' van bv; minder brutoloon te aanvaarden in ruil voor een wagen. Tankkaart, maar beperkt tot 150 euro (Er is nog iemand in de reviews die dit aankaart, het lijkt iets recent te zijn bij nieuwe aanwervingen). Beperkte tankkaart + lange afstandsprojecten = zelf moeten tanken, hierna wacht je heel lang op een terugbetaling (ik wacht zelf al 3 maanden na het indienen van een kostennota en doorzenden van meerdere mails). Geen gsm, ondanks steeds op de baan. Geen laptop ondanks IT bedrijf.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  6. 2.0
    Huidige werknemer

    Econocom

    Jan 22, 2020 - Anonieme werknemer 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    You grow fast You learn to figure things out on your own Company car

    Minpunten

    Salary (beginning and progressing) Pressure Treatment Workload

    Verder lezen
    1 persoon vond deze review nuttig
  7. 2.0
    Voormalige werknemer, meer dan 5 jaar

    Service

    Dec 2, 2019 - Operations Manager in Antwerpen, Antwerpen
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Aangename sfeer. Gezellige omgeving. Goede ligging.

    Minpunten

    Extreem lage lonen. Geen doorgroei mogelijkheden.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  8. 3.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Job

    May 5, 2017 - 2nd Line Support Engineer in Zaventem, Vlaams-Brabant
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Leuke collega's en open minded

    Minpunten

    Geen direct contact met management.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  9. 2.0
    Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

    Technopolis

    Feb 13, 2019 - Customer Service Agent in Sint-Lambrechts-Woluwe, Brussel, Brussel
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    De locatie is makkelijk en snel bereikbaar

    Minpunten

    Het management is slecht. Alles gaat doorelkaar heen. Service medewerkers die trainingen geven terwijl er al nood is aan medewerkers. Het is jammer heel jammer dat het zo gaat

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  10. 2.0
    Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

    Daadkracht mag beter.

    Sep 4, 2015 - Financieel Medewerker in Rabat
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Mooie partij binnen discipline die steeds belangrijker wordt. Alle medewerkers delen min of meer bij successen.

    Minpunten

    Sales bepaalt werkelijk alles. Dit geeft wel eens conflicten, in die zin dat sales alle macht heeft.

    Verder lezen
    1 persoon vond deze review nuttig
Weergave: 1 - 10 van 25 Reviews

Werkt u bij Econocom? Deel uw ervaringen

Econocom logo
of