Reviews van Eiffel

59% zou aanbevelen aan een kennis

(99 reviews in totaal)
avatar

Jo Maes

Onvoldoende gegevens om goedkeuring van de directeur te tonen

42% positieve zakelijke vooruitzichten

Eiffel heeft een werknemersbeoordeling van 3,3 van 5 sterren, op basis van 99 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus goed naar hun zin. De werknemersbeoordeling van Eiffel is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak Management en consulting (3,7 sterren).

Reviews per functie

99 reviews
1,0
14 apr 2026

Pluspunten

De pluspunt was de introductie en trainingen.

Minpunten

2,5 week na indiensttreding werd ik weggestuurd. Kennelijk werd er vóór mijn indiensttreding al gekeken om mij te plaatsen. Ik werd 1 keer op gesprek uitgenodigd. Helaas niet geworden. In totaal hebben 30 mensen op gesolliciteerd. Derhalve was de concurrentie hoog. Gelijk na 1 afwijzing word ik weggestuurd zonder enig duidelijke toelichting. 2 uur reistijd voor 3 min meeting. Ik was echt verrast. Zonder enige marge voor sollicitatietijd voor nieuwe werkgever moet ik maar weggaan. Daarna werd aan mij verteld dat ik voor WW kon aanmelden. Lekker het eiffel gevoel!

3,0
9 jan 2026

Werkervaring

Pluspunten

Doorgroei functies maar zonder salarisverhogingen. Auto met tankkaart is top

Minpunten

Salaris - communicatie is minder als je wilt doorgroeien

2,0
7 jan 2026

Beoordelingscriteria

Pluspunten

Groot bedrijf met een groot bereik en heel professioneel

Minpunten

1/4 van de criteria draait eigenlijk om je functioneren op je opdrachten. -Derest gaat over zichtbaarheid op het hoofdkantoor het liefst (Arnhem) - Hoeveel cursussen en trainingen je volgt - weinig vrijheid en bewegingsruimte Kantoren door heel NL maar de accountmanagers komen in de meeste gevallen uit regio Arnhem dus word je zowat verplicht om naar Arnhem te reizen omdat van alles daar word georganiseerd. Accountmanagers vertonen zeer autoritair gedrag

Weergave: 1 - 3 van 99 reviews

Glassdoor heeft 119 reviews over Eiffel die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Eiffel. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Eiffel bij je past.