Reviews van Equans

(123 reviews in totaal)

Jérôme Stubler

85% waardeert directeur

56% positieve zakelijke vooruitzichten

Equans heeft een werknemersbeoordeling van 3,8 van 5 sterren, op basis van 123 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus goed naar hun zin. De werknemersbeoordeling van Equans is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak Bouw, reparatie en onderhoud (3,6 sterren).

Reviews per functie

123 reviews
25 mrt 2022

A firm with potential

Pluspunten

Work life balance, salary, famous company

Minpunten

Management does not know what it wants. Unclear communication. Cheap company cars. Some lazy colleagues

Reactie van Equans
2y
Dear, thank you for your feedback. We're sorry to hear that the management's vision didn't seem coherent or clear when you worked at Equans. Also, we're surprised about your comments with regards to some unmotivated employees. We strive to provide the best work conditions for everyone. If you can send us some more information on this to contact.belux@equans.com, we would be happy to see how we can improve this point.
2 okt 2025

Pluspunten

Goede werkgever, Bekende merknaam op de arbeidsmarkt, grote klanten portfolio, zowel privé als overheid. Kansen om mooie project te mogen doen. Sinds de overname door Bouygues, zijn er veel veranderingen gekomen.

Minpunten

Alles hangt af voor wie je werkt..., allemaal eilanden. HR staat te ver van de mensen..

31 jul 2023

Equans

Pluspunten

Goede werksfeer Doorgroeimogelijkheden Toffe collega's

Minpunten

Hr en alles daarboven draait vierkant

Weergave: 1 - 3 van 123 reviews

Glassdoor heeft 1.061 reviews over Equans die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Equans. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Equans bij je past.