Reviews voor European Dynamics | Glassdoor.be

Reviews van European Dynamics

Bijgewerkt op 13 jul 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 104 reviews gevonden

3.2
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
62%
Aanbevelen bij een kennis
  1. Nuttig (5)

    "Projectbeheerder"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb gewerkt bij European Dynamics

    Pluspunten

    Goed voor uw onderhandelingsvaardigheden Gereputeerde klanten

    Minpunten

    Geen betaling op tijd Zeer slechte contracten - let op voordat u tekent Archaïsch Grieks beheer

    Advies aan management

    Werven internationale beheerders aan

    European Dynamics2014-09-17
  2. Nuttig (1)

    "Paiement versé dans les temps, opportunités très intéressantes"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk bij European Dynamics

    Pluspunten

    Beaucoup de positions dans beaucoup de pays

    Minpunten

    Manque de communication avec la direction

    European Dynamics2013-08-04
  3. "QA Engineer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - QA Engineer in Brussel
    Aanbevolen

    Ik voltijd gewerkt bij European Dynamics voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Good company to work Great work Life Balance

    Minpunten

    I like to work in the company in future

    Advies aan management

    Management is good

    European Dynamics2018-10-07
  4. Nuttig (10)

    "cheaters"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Senior Software Engineer in Brussel
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht

    Ik heb gewerkt bij European Dynamics

    Pluspunten

    mostly they send you to the client site to work all is well untill you earn them money and accept what they give you

    Minpunten

    but the moment there are disruptions, they try to cheat you. I was a full time employ working for them for many years. There was disruption in the contract at client site due to framework change of contract. they did not give me a clear picutre. After a few months I came to know that they will not pay me as well.. Being in a foreign country with language limitations, I accepted but I always feel that I was wronged and...

    Meer weergeven

    Advies aan management

    you hire people from foreign countries and put them to work at client site in Brussels because you know that they do not know the language and labour rules. And you exploit them. This is wrong and I hope that the authorities will catch you someday and make you pay for what you do.

    European Dynamics2016-12-05
  5. "Software Enginner"

    SterSterSterSterSter
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
      Aanbevolen

      Ik werk voltijd bij European Dynamics

      Pluspunten

      It is well spread in the market.

      Minpunten

      Salaries could indeed be better.

      European Dynamics2016-08-21
    • Nuttig (7)

      "Avoid"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
      Niet aanbevolen
      Negatief vooruitzicht

      Ik heb voltijd gewerkt bij European Dynamics

      Pluspunten

      Just one word : avoid.

      Minpunten

      As mentioned above: avoid, insane working environment, looong working hours.

      Advies aan management

      I will not waste my time.

      European Dynamics2016-04-30
    • Nuttig (11)

      "Stay away"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Senior Web Developer in Brussel
      Niet aanbevolen
      Negatief vooruitzicht

      Ik werk voltijd bij European Dynamics voor meer dan een jaar

      Pluspunten

      Just a job, ok for juniors

      Minpunten

      - Not recommended for Senior Developer (also for Junior but if you have no option is ok... few months) - Carefully with the papers you sign or you will sign, can make you slave - If you have family and you have other options stay away from this company, they need "hard-workers" and will be no time for your family, forget about. - The management and most of leaders are greeks, are uncertain people, they say one thing...

      Meer weergeven

      Advies aan management

      Be human, motivate your people !

      European Dynamics2013-11-28
    • "Really bad"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
      Niet aanbevolen
      Neutraal vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik voltijd gewerkt bij European Dynamics voor meer dan 1 jaar

      Pluspunten

      Good for well paid managers

      Minpunten

      No work life balance no training not good people

      Advies aan management

      Never mind folks

      European Dynamics2019-07-13
    • "Well paying but does not care"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Software Engineer in Athene
      Niet aanbevolen
      Neutraal vooruitzicht

      Ik heb voltijdgewerkt bij European Dynamics voor meer dan 3 jaar

      Pluspunten

      - Paying on time. - Gives opportunities to hard workers and people who set off from the crowd and pay attention to detail.

      Minpunten

      - Old fashioned workspaces with depressing old looking/crowdy/noisy environment. - No guaranteed 2 monitor and performant workstations. - Be prepared to work by agreement more that 8 hours (of course with no overtime). - Be prepared to work on Holy Spirit holidays! And Great Friday! - Be prepared to negotiate for election day offs if you are not from Athens.

      Advies aan management

      - Try to care more for employees and workspaces.

      European Dynamics2019-06-17
    • "Good place to start your career"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Business Analyst in Athene
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Afkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij European Dynamics voor 3 jaar

      Pluspunten

      The salaries are good, better than most companies in the market and an annual raise is usually offered. International projects.

      Minpunten

      Bureaucratic environment, the deadlines can get really pressuring.

      Advies aan management

      Change your attitude towards people

      European Dynamics2019-04-28
    Er zijn 104 reviews gevonden