Reviews van Flink

60% positieve zakelijke vooruitzichten

Reviews per functie

6 reviews
24 sep 2024

Pluspunten

Creatief, professioneel, hecht team, cultuur

Minpunten

Werkdruk, weinig diversiteit in projecten, ondernemerschap niet gestimuleerd

9 aug 2024

Pluspunten

Flink is een kleine agency met een hecht team dat bergen mooi (digitaal) werk verzet voor mooie klanten. Er wordt veel aandacht besteed aan leuke dingen doen met het team en alles is super goed geregeld. Op de werkvloer heerst een ontspannen sfeer, maar de passie en gedrevenheid van het team (ism de betrokken klanten), is er niet minder om.

Minpunten

Doorgroeimogelijkheden zijn beperkt. MT/directie is toegankelijk en persoonlijk, maar veranderingen doorvoeren/nieuwe dingen uitproberen duurt lang. Ergens is dit vervelend, maar de kwaliteit en stabiliteit bij Flink is hierdoor wel erg hoog.

7 jul 2022

Fijne club mensen die mooie dingen maken

Pluspunten

Meeste mensen werken al een tijd bij Flink, dat maakt het team erg hecht en gezellig. Daarnaast is iedereen erg kundig in zijn/haar vak (veel senioriteit) en werkt Flink voor mooie klanten zoals Madurodam, Gemeente Den Haag, SnowWorld en Staedion. Tijdens de toffe uitjes blazen we lekker stoom af met z'n allen! Zoals bij de jaarlijkse Bekpek, een weekend 100% offline in de natuur.

Minpunten

Het enige minpunt dat ik me nu kan bedenken, is dat Flink HQ geen tuin of groot dakterras heeft.

Weergave: 1 - 3 van 6 reviews

Glassdoor heeft 43 reviews over Flink die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Flink. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Flink bij je past.