Reviews voor Forever 21 | Glassdoor.be

Reviews van Forever 21

Bijgewerkt op 22 sep 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 5314 reviews gevonden

2.8
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
39%
Aanbevelen bij een kennis
37%
Waardeert directeur
Forever 21 CEO Do Won "Don" Chang
Do Won "Don" Chang
1.897 Beoordelingen
  1. "Goede ervaring"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik werk deeltijd bij Forever 21

    Pluspunten

    Goed loon Goede sfeer 10% korting op producten

    Minpunten

    Geen voordelen Geen goede training Hard werken

    Forever 212014-10-24
  2. "Heel goede ervaring"

    SterSterSterSterSter
     
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik heb gewerkt bij Forever 21

    Pluspunten

    Goede samenwerking met je leidinggevenden, hoog salaris en vriendelijke werksfeer. Hoog tempo en houdt je op de hoogte van de laatste modetrends.

    Minpunten

    Roosters niet flexibel, soms is de werkvloer niet zo goed georganiseerd, veel overuren

    Forever 212014-08-04
  3. "Eerst was ik er enthousiast over, maar nu niet meer..."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Sales Associate 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Forever 21 gewerkt

    Pluspunten

    Betaalt goed, goede muziek, geweldige kleding

    Minpunten

    De managers behandelen de medewerkers niet goed. Ze laten ons ELKE DAG overwerken... Of je nu ziek bent of je niet goed voelt, je mag niet naar huis. Ze nemen niet genoeg werknemers in dienst... Ze respecteren ons sociale leven (schooldagen, kinderen enz.) niet en zo kan ik nog wel dagen doorgaan...

    Advies aan management

    Respecteer de medewerkers. Wij zijn geen robots, we kunnen niet elke dag overwerken. Train ons op de juiste manier. Omdat we alleen maar training krijgen en meer niet. Als iemand je een beschikbaarheidschema geeft, respecteer dat dan zoveel mogelijk.

    Forever 212014-04-25
  4. "Très bien"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Forever 21

    Pluspunten

    Sociabilité Position de l’enseigne Horaire Langue Équipe

    Minpunten

    Période de solde Horaire . . .

    Forever 212019-05-09
  5. "Très mauvais management et culture d'entreprise"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Conseillère-Vente in Montréal, QC
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Forever 21 gewerkt

    Pluspunten

    Le seul et l'unique : une ambiance de travail entre collègues généralement très bonne

    Minpunten

    Beaucoup trop : pas de communication et de feedback de la part des managers, hypocrisie et moqueries de leur part, pas de perspectives d'évolutions, employés traités comme des pions, disponibilités horaires non respectées, seulement 10% de staff discounts et salaire minimum

    Advies aan management

    Plus de feedback et de respects des employés, mettre en place un meilleur environnement de travail.

    Forever 212019-03-03
  6. "Entreprise à éviter"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Forever 21

    Pluspunten

    Bonne ambiance en magasin, les vendeurs sont principalement des jeunes étudiants. A peu près dans la même tranche d’age

    Minpunten

    Réduction employé uniquement que de -20%

    Forever 212018-12-03
  7. "Doit s'améliorer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     in Parijs
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik gewerkt bij Forever 21 voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    mutuelle, tickets restaurants, % sur les habits, opportunites d evolutions

    Minpunten

    beaucoup de turn over, mauvaise ambiance, entreprise mal setup, problèmes de paies

    Forever 212018-09-14
  8. "Salaire correct avec les dimanches"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Forever 21

    Pluspunten

    - Carte Ticket Restaurant - Coeur de paris - Horaire Ajustable

    Minpunten

    - 10% de remise

    Forever 212018-01-30
  9. "Forever21"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Forever 21 in Parijs
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik deeltijd gewerkt bij Forever 21 voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Des réductions réservées aux employés

    Minpunten

    Il n'y avait pas tellement d'inconvénients

    Forever 212017-11-14
  10. "Tres bonne période de travail à mis temps"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Forever 21

    Pluspunten

    bonne ambiance, bonne relations, bon rapport

    Minpunten

    je n'ai aucun inconvénient à citer mis à part le mauvais caractere de certains clients lol

    Advies aan management

    continuez

    Forever 212017-10-07
Er zijn 5314 reviews gevonden