Reviews van GSK

(42 reviews in totaal)

Luke Miels

85% waardeert directeur

69% positieve zakelijke vooruitzichten

GSK heeft een werknemersbeoordeling van 4,0 van 5 sterren, op basis van 42 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus goed naar hun zin. De werknemersbeoordeling van GSK is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak Farmaceutische industrie en biotechnologie (3,7 sterren).

Reviews per functie

42 reviews
2,0
14 okt 2020

Goed firma maar af en toe oneerlijk, slecht leiderschap

Anonieme werknemer

Pluspunten

Public Health en preventie is zeer aantrekkelijk. Zeer professioneel en toffe collega's.

Minpunten

Minst 10% werknemers/ jaar moet een development plan nemen. Dit is zeer stressvol en bovendien niet eerlijk. HR wil alleen fatsoenlijk mensen weggooien om een turnover te forceren en het aandelenprijs te verbeteren. Opletten als je 45+.

Reactie van GSK
5y
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om details te geven over uw ervaring. GSK bevestigt opnieuw haar inzet voor gelijke werkgelegenheidskansen en non-discriminatie voor alle werknemers en sollicitanten zonder rekening te houden met ras, huidskleur, etniciteit, religie, geloofsovertuiging, geslacht, nationale afkomst, leeftijd, handicap of seksuele geaardheid. We raden u aan om contact met ons op te nemen via ons Speak Up kanaal https://gsk.i-sight.com/landing-page/ om meer specifieke informatie te verstrekken, zodat we verder kunnen kijken naar de zorgen die u heeft geuit.
24 feb 2026

Senior Manager

Anonieme werknemer

Pluspunten

Nice package and friendly colleagues. Very international environment.

Minpunten

Constant reorganizations, difficult to keep up with the changes

10 feb 2026

Overall a good employer

Pluspunten

Large pharmaceutical company that offers the opportunity to learn and develop a career

Minpunten

Everything moves slow, decision-making is heavily slow.

Weergave: 1 - 3 van 42 reviews

Glassdoor heeft 15.877 reviews over GSK die anoniem zijn geplaatst door werknemers van GSK. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of GSK bij je past.