Reviews voor General Atomics | Glassdoor.be

Reviews van General Atomics

Bijgewerkt op 22 aug 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 777 reviews gevonden

3.7
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
76%
Aanbevelen bij een kennis
85%
Waardeert directeur
General Atomics CEO Neal Blue
Neal Blue
330 Beoordelingen
  1. "Iron Man"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Electrical Engineer in San Diego, CA

    Ik werk voltijd bij General Atomics voor 5 jaar

    Pluspunten

    The company has a great culture and lots of opportunities for upward mobility

    Minpunten

    Hours can be long and the commute can be bad

    Verder lezen
    General Atomics2019-08-23
  2. Nuttig (1)

    "Great Experience"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Mechanical Engineer 

    Ik heb gewerkt bij General Atomics

    Pluspunten

    Friendly, easy going, understanding, helpful

    Minpunten

    No cons, sometimes work is slow

    Verder lezen
    General Atomics2019-08-15
  3. "Learn a lot but ok"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Intern - Hourly 

    Ik werk deeltijd bij General Atomics

    Pluspunten

    Management really cares about you when you’re an intern

    Minpunten

    Over worked and everyone is always stressed out

    Verder lezen
    General Atomics2019-08-15
  4. "Good company"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Radar Tech 

    Ik werk voltijd bij General Atomics voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    980 work schedule and benefits

    Minpunten

    No more deployments for usaf

    Verder lezen
    General Atomics2019-08-15
  5. Nuttig (1)

    "Love it, great benefits"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Project Manager 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij General Atomics voor 3 jaar

    Pluspunten

    General Atomics is one of the few private companies that has a pension plan on top of a 401K. I have been working here for a little over three years and have little to complain about. Great people on the team and around the entire company.

    Minpunten

    Don't change anything, all the changes being made are positive and keep generating business

    Verder lezen
    General Atomics2019-08-02
  6. Nuttig (3)

    "Becoming process-focused"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Project Engineer IV in Poway, CA
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij General Atomics voor 10 jaar

    Pluspunten

    Stable job; lots of great people still there; get to support fielded products

    Minpunten

    Company leadership has lost interest in innovation; reliance on people has been replaced by reliance on process, which has led to more and more bureaucracy

    Verder lezen
    General Atomics2019-08-17
  7. Nuttig (1)

    "Okay..."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij General Atomics

    Pluspunten

    work-life balance and 9/80 schedule

    Minpunten

    highly bureaucratic and very behind in technology.

    Verder lezen
    General Atomics2019-08-16
  8. "not the best"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Pilot in Palmdale, CA
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij General Atomics voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Lots of time off, adventure

    Minpunten

    Every time is the first time

    Verder lezen
    General Atomics2019-08-14
  9. "Low Pressure but not a lot of growth"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Biotechnician-III 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij General Atomics voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Not too much pressure in my position and management was nice, though can't say the same for everyone.

    Minpunten

    Management often had mixed signals and were unfairly harsh to some.

    Verder lezen
    General Atomics2019-07-29
  10. "Great work culture and employee morale"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Engineering Intern in San Diego, CA
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als bij General Atomics

    Pluspunten

    - Given opportunities to speak out and pitch cool R&D projects. - Beautiful campus. - Exciting work!

    Minpunten

    - Observed that some employees have become too comfortable working in the same place over a long tenure.

    Verder lezen
    General Atomics2019-07-30
Er zijn 777 reviews gevonden