Reviews voor Hays | Glassdoor.be

Reviews van Hays

Bijgewerkt op 16 jun 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 2228 reviews gevonden

3.9
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
81%
Aanbevelen bij een kennis
95%
Waardeert directeur
Hays CEO Alistair R. Cox
Alistair R. Cox
1180 Beoordelingen
  1. "Topbedrijf - Britse Cultuur"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Hays voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    - Veel motiverende bonussen - Goede sfeer - Je krijgt snel veel verantwoordelijkheid

    Minpunten

    - Je moet om kunnen met een sales omgeving - Vlakke structuur, weinig mogelijkheid tot interne mobiliteit

    Advies aan management

    Meer informatie delen met de medewerkers. Interne communicatieflow is niet top.

    Hays2019-01-27
  2. "."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Hays

    Pluspunten

    goede sfeer, jonge mensen, groot bedrijf

    Minpunten

    in mijn functie geen doorgroei mogelijkheid.

    Advies aan management

    .

    Hays2019-01-24
  3. "Onstabiele omgeving , maken veel beloftes niet waar"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Consultant 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht

    Ik heb voltijd gewerkt bij Hays voor minder dan een jaar

    Pluspunten

    Toffe collega's en sfeer, organiseren veel voor werknemers

    Minpunten

    Verschillende valse voorwendselen Heel weinig consultants halen target voor bedrijfswagen na half jaar

    Hays2019-01-09
  4. "Topstart van je cariere"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Recruiter in Tilburg
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Hays voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    - Prettige, informele cultuur. Hard op de inhoud, zacht op de persoon. - Samen successen vieren staat hoog in het vaandel (maar ook bootcamps en leuke uitjes). - Sterk trainingsprogramma. - Niet zo strak op KPI's als andere recruitment partijen, wordt meer gekeken naar output. - Goede doorgroeimogelijkheden.

    Minpunten

    - Niet iedereen krijgt de juiste begeleiding.

    Advies aan management

    Hays kan en mag nog beter gepositioneerd worden op de arbeidsmarkt, er valt nog winst te behalen in het verschil tussen hoe het bedrijf is en wat het bedrijf uitstraalt.

    Hays2018-11-15
  5. "Uitdagende werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Account Manager in Tilburg
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Hays voor 8 jaar

    Pluspunten

    Hays is continue bezig om processen, werkomgeving en kennis en kunde van medewerkers te verbeteren. Er wordt geinvesteerd in medewerkers, hoe haal jij het beste uit jezelf. Volop doorgroeimogelijkheden en een prettige werksfeer waarin mensen elkaar helpen en stimuleren.

    Minpunten

    Werken in een kantoortuin vergt een goede focus op je eigen werkzaamheden. Omgaan met teleurstellingen is inherent aan het vak.

    Advies aan management

    Cafetariamodel voor secundaire arbeidsvoorwaarden om zo aan de individuele behoeftes van medewerkers te kunnen voldoen.

    Hays2018-11-15
  6. "Hays prettige werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Hays voor 5 jaar

    Pluspunten

    Informele sfeer, Hays feesten, thuisvoelen, gelijk voelen

    Minpunten

    Trainingen kunnen beter en uitgebreider

    Advies aan management

    Kom eens wat vaker langs bij de onsite teams. Gezellig

    Hays2018-11-15
  7. "Jong, dynamisch en kundig"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Account Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Hays voor minder dan een jaar

    Pluspunten

    Innovatief Dynamisch Sociale omgeving Brede expertise Sfeer en collega's

    Minpunten

    Kan echt niks bedenken aan minpunten.

    Advies aan management

    Stuur op de toekomst, kijk naar je medewerkers en betrek ze in de plannen en strategie.

    Hays2018-11-15
  8. "Doorgroeimogelijkheden en werksfeer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Hays

    Pluspunten

    Goede doorgroeimogelijkheden, positieve (internationale) werksfeer. Hays luistert naar de werknemers en gelooft in de meerwaarde van de service voor zowel werkgever als werknemer.

    Minpunten

    Het zou nóg beter zijn indien het kantoor centraler gelegen was.

    Advies aan management

    Blijf doorgaan met het luisteren naar alle collega's en het zoeken naar innovatieve innitiatieven.

    Hays2018-11-05
  9. "Tal van Mogelijkheden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Managing Consultant in Tilburg
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Hays voor minder dan een jaar

    Pluspunten

    Doorgroeimogelijkheden, Training, Waardering, Erkenning, Internationaal

    Minpunten

    Grote Organisatie, ICT kennis, afstanden,

    Hays2018-11-05
  10. "Beste werkgever voor (relatief) beginnende recruiters"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Recruiter in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Hays voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Bij Hays heerst er een erg goede teamspirit! Je krijgt hier als beginnende recruiter alle kansen om jezelf te ontwikkelen, waarbij je fouten mag maken. Het goede trainingsprogramma is hierin een uitstekende start van je carrière bij Hays. Daarnaast is de gezelligheid op het kantoor een extra pluspunt.

    Minpunten

    De gezelligheid kan ook tegen je werken, daar moet voor gewaakt worden.

    Advies aan management

    Blijf zo doorgaan, met de aangekondigde verbeteringen/aanpassingen zetten we een goede stap richting een betere marktpositie!

    Hays2018-11-02
Er zijn 2228 reviews gevonden