Reviews voor Hilton | Glassdoor.be

Reviews van Hilton

Bijgewerkt op 19 aug 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 4174 reviews gevonden

4.1
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
81%
Aanbevelen bij een kennis
94%
Waardeert directeur
Hilton CEO Christopher Nassetta
Christopher Nassetta
1828 Beoordelingen
  1. "Top"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Hilton

    Pluspunten

    Topwerkgever zeker aan te raden.

    Minpunten

    Geen opmerkingen voor deze werkgever

    Hilton2019-07-15
  2. "Beste werkplek ooit"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Ontbijt kok in Schiphol
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Hilton

    Pluspunten

    Heel professionele management en leuke collegas

    Minpunten

    Niks. Gewoon een fijn bedrijf

    Hilton2019-07-17
  3. "Hilton"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Hilton voor 3 jaar

    Pluspunten

    Het is samen een team

    Minpunten

    salaris is niet gelijk aan werkzaamheden

    Advies aan management

    stel haalbare doelen voor medewerkers

    Hilton2018-09-26

    Reactie van Hilton

    September 28, 2018Human Resources Manager

    Thank you for taking the time to provide us with your feedback and this review. Your comments are appreciated and valued.

  4. "Prima"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Commis De Cuisine in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als deeltijd bij Hilton gewerkt

    Pluspunten

    -Flexibele tijden als student -Genoeg verantwoordelijkheden -Humor -Internationale sfeer

    Minpunten

    -Niet veel mogelijkheid voor innovatie en individualiteit

    Advies aan management

    Luister meer naar de werknemers, er waren veel die niet blij waren.

    Hilton2018-09-17

    Reactie van Hilton

    November 15, 2018Human Resources Manager

    Thank you for providing a review.

  5. "Aardig"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Director, Global E-commerce in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Hilton voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Aardig voor een poosje, veel kunnen leren en geen dag is hetzelfde.

    Minpunten

    Geen doorgroeimogelijkheden, politieke spelletjes en een HR team dat niet te vertrouwen is.

    Advies aan management

    Focus op het oplossen van grote, verlieslatende onderdelen van de business. Teveel gerommel achter de komma terwijl er best verschil te maken is.

    Hilton2018-09-14

    Reactie van Hilton

    November 15, 2018Human Resources Manager

    Thank you for providing a review!

  6. Nuttig (2)

    "leuke collega's"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik heb deeltijd gewerkt bij Hilton

    Pluspunten

    ik werkte in het restaurant en ik werkte met leuke collega's. daardoor was het werk leuk om te doen, de gasten waren over het algemeen ook dankbaar en aardig.

    Minpunten

    het werk was niet uitdagend. ik moest steeds hetzelfde doen. Toen ik daar iets over zei en met een voorstel kwam werd daar niet positief op gereageerd.

    Advies aan management

    het management was in algemene omgang goed, maar toen ik aangaf dat ik geen uitdaging meer vond werd er geen mogelijkheid geboden om een stap te kunnen maken. Dit stimuleert niet dat mensen het beste uit zichzelf halen.

    Hilton2017-04-26
  7. "Accounts Payable"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Rotterdam

    Ik heb gewerkt bij Hilton

    Pluspunten

    Proffesionals and dedicated colleagues to work with

    Minpunten

    Payment is low compared to the average

    Hilton2016-09-17

    Reactie van Hilton

    September 27, 2016Senior Manager, Talent Acquisition

    Thank you for taking the time to submit a review and provide feedback for us. We appreciate your comments and are glad that you enjoyed sharing and promoting our hospitality culture and vision. We wish you the best of luck in all your future endeavors!

  8. "Sous chef."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sous-Chef in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik werk voltijd bij Hilton voor 8 jaar

    Pluspunten

    Mondiaal, carrière, flexibel, luxe, voordelen.

    Minpunten

    Werk-leef balans, werkuren, salaris.

    Advies aan management

    Vergeet niet wat jullie doel is.

    Hilton2013-06-22
  9. "Fantastische manier om de familieleden van de Queens te kunnen dienen!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Serveerder in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Hilton gewerkt

    Pluspunten

    Zeer goed bedrijf om in grote groep te leren werken. Je kan gemakkelijk groeien binnen het bedrijf!

    Minpunten

    Geen uitdagingen na drie maanden ... wat een job, maar toch goed!

    Hilton2012-11-20
  10. "Een fantastische leerervaring."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Barista in Amsterdam
    Aanbevolen
    Geen mening over directeur
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik voltijd gewerkt bij Hilton voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Goede werknemers, goede praktische training, volop kansen.

    Minpunten

    Werkuren bij de afdeling Banket bij het Hilton Amsterdam

    Advies aan management

    Neem meer personeel aan voor de afdeling Banket bij het Hilton Amsterdam in plaats van te kiezen voor externe bedrijven die steeds andere mensen sturen, die getraind moeten worden.

    Hilton2012-09-05
Er zijn 4174 reviews gevonden