Reviews voor Holiday Inn Express | Glassdoor.be

Reviews van Holiday Inn Express

Bijgewerkt op 15 jun 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 896 reviews gevonden

3.3
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
55%
Aanbevelen bij een kennis
75%
Waardeert directeur
Keith Barr
82 Beoordelingen
  1. "Un magnifique hôtel"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - réceptionniste de nuit in Saint-Nazaire, Pays de la Loire
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Holiday Inn Express voor 5 jaar

    Pluspunten

    Hôtel récent et moderne, bien situé, collègues super, travail polyvalent, clientèle très fidèle et amicale, des clients du monde entier, outils de travail modernes et efficaces

    Minpunten

    niveau des salaires très bas, fréquentation de l'établissement en hausse, charge de travail supplémentaire sans compensation, pas assez de reconnaissance pour le travail effectué

    Advies aan management

    Lorsqu'on a du personnel efficace il faut essayer de le motiver afin de le garder en place.

    Holiday Inn Express2019-04-26
  2. "good"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Holiday Inn Express voor minder dan een jaar

    Pluspunten

    very good job and not hard

    Minpunten

    salary can be higher thx

    Holiday Inn Express2017-11-17
  3. "Interview was easy Took two days was hired"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Front Desk Receptionist in Orlando, FL

    Ik werk voltijd bij Holiday Inn Express voor minder dan een jaar

    Pluspunten

    Decent pay friendly environment good Beni

    Minpunten

    Late hours hard work

    Holiday Inn Express2019-06-14
  4. "Brilliant company"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - GSM in Londen, Engeland
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Holiday Inn Express voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Pay, benefits, people lifestyle

    Minpunten

    Long shifts other than that nothing bad

    Holiday Inn Express2019-06-08
  5. "Great job"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - GSL in Bangalore
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Holiday Inn Express voor minder dan een jaar

    Pluspunten

    Great place to work. Do the right thing.

    Minpunten

    It's none. Everything is good and perfect.

    Holiday Inn Express2019-06-08
  6. "Good company to work for"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Front Desk Guest Service Representative in Elizabethtown, PA

    Ik heb voltijdgewerkt bij Holiday Inn Express voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Working with an express company provided me the ability to always learn more and be hands on with everything.

    Minpunten

    Being the only one on desk at an express I had to handle every need personally and was worn a little thin.

    Advies aan management

    Provide better training tools

    Holiday Inn Express2019-06-07
  7. "It’s ok for a while"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Guest Services Assistant 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Holiday Inn Express voor minder dan een jaar

    Pluspunten

    Good discounts in hotels and beverages.

    Minpunten

    Work times from lates to early are bad you don’t rest enough.

    Holiday Inn Express2019-06-15
  8. "Engineer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Engineer 
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb deeltijd gewerkt bij Holiday Inn Express voor minder dan een jaar

    Pluspunten

    I loved everyone I worked with.

    Minpunten

    It was amazing until I had to leave to see my dying grandfather. I got fired the day I got back.

    Advies aan management

    Understand things happen life is to short.

    Holiday Inn Express2019-06-13
  9. "Ok Job"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik voltijd gewerkt bij Holiday Inn Express voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Co workers are great to work with

    Minpunten

    No health insurance. Raises are few and far between.

    Holiday Inn Express2019-06-12
  10. "Great company, personal service."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Lobby Attendant in Charleston, WV
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb deeltijd gewerkt bij Holiday Inn Express voor minder dan een jaar

    Pluspunten

    I loved the hours that I worked, I loved my Housekeeping manager, she was awesome. She was caring, personal and also tough. My co-workers were always caring and friendly.

    Minpunten

    extra long hiring process slow about completing reviews

    Advies aan management

    Be quicker about the hiring process. It takes up to a month to finally get hired. Takes 2 weeks to get the email to go to take the drug test and agree to background, then takes another 2 weeks waiting for those results. If someone really needs a job, in a month they'll have found something new. Could miss out on a lot of great talent that way.

    Holiday Inn Express2019-05-28
Er zijn 896 reviews gevonden