Reviews van ING

avatar

Steven van Rijswijk

86% waardeert directeur

72% positieve zakelijke vooruitzichten

ING heeft een werknemersbeoordeling van 4,1 van 5 sterren, op basis van 776 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus uitstekend naar hun zin. De werknemersbeoordeling van ING is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak Finance (3,7 sterren).

Reviews per functie

776 reviews
4,0
4 jun 2026

Working at ing

Pluspunten

good salary nice culture na business card free at all times

Minpunten

money oriented, throes people out easily when restructuring

4,0
2 jun 2026

Area lead ervaring

Pluspunten

Bedrijf waar veel gebeurd en kansen zijn Goede arbeidsvoorwaarden Veel investering in de sfeer zoals feestjes en evenementen

Minpunten

Zelfs voor een bank erg risico gedreven Groeipad onduidelijk en soms hele harde grenzen

avatar
Reactie van ING
2d
Hi collega, fijn om te horen dat je de dynamiek, kansen en arbeidsvoorwaarden waardeert en ook leuk dat je de aandacht voor sfeer en events noemt 😊 We begrijpen je punt over de risicogedreven cultuur en het soms onduidelijke groeipad. Daar bijven wij aan werken om meer duidelijkheid te geven over ontwikkelmogelijkheden en carrièrestappen. Bedankt dat je dit met ons deelt! ^Monique
1 jun 2026

good experience

Pluspunten

possibilities of growth, extra benefits

Minpunten

no flexible work conditions like home working

Weergave: 1 - 3 van 776 reviews

Glassdoor heeft 6.700 reviews over ING die anoniem zijn geplaatst door werknemers van ING. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of ING bij je past.