Reviews van ITSync

100% positieve zakelijke vooruitzichten

Reviews per functie

3 reviews
5 sep 2019

Pluspunten

Openheid, eerlijkheid, vertrouwen en samenwerken zijn de ingrediënten van het team van ITSync met elkaar, met de professionals en met de opdrachtgevers. Oh en niet te vergeten, gezelligheid en werken in ons te gekke pand!

Minpunten

Mmm, kan ik nu niet bedenken

30 sep 2015

Pluspunten

ITSync is goed in onderling contact. Zowel met de werkgever, als mede met de werknemer. Er wordt gedacht in oplossingen, niet in problemen. Door het juiste netwerk, koppelt ITSync de juiste medewerkers aan de juiste opdrachten. Het is altijd prettig samen te werken.

Minpunten

Ik heb geen minpunten kunnen ontdekken bij ITSync. Door een open en eerlijk beleid binnen ITSync heb ik geen minpunten kunnen ontdekken.

13 sep 2015

Pluspunten

Het fijne is bij IT Sync dat er echt gekeken wordt welke opdracht bij je past, naar aanleiding van de wensen die je hebt doorgegeven. Een goede begeleiding en veel informatie over de opdracht wordt ook gegeven omdat ze de klant goed kennen. Ze zitten direkt bij de klant dus je zit niet met tussen partijen.

Minpunten

Ik heb geen minpunten. Ik moet hier 20 woorden typen dus ik type maar door tot dat ik 20 woorden heb. Dat is een minpunt van de site glassdoor.nl vind ik.

Glassdoor heeft 4 reviews over ITSync die anoniem zijn geplaatst door werknemers van ITSync. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of ITSync bij je past.