Reviews van ITrainee

3,8

64% zou aanbevelen aan een kennis

(22 reviews in totaal)

67% positieve zakelijke vooruitzichten

ITrainee heeft een werknemersbeoordeling van 3,8 van 5 sterren, op basis van 22 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus goed naar hun zin. De werknemersbeoordeling van ITrainee is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak IT (3,9 sterren).

Reviews per functie

22 reviews
2,0
15 dec 2025

Pluspunten

- Als je functioneel iets binnen SAP wilt doen, zit je beter denk ik. - De trainingen zijn op zich goed.

Minpunten

- Je Operationeel manager (degene die komt met opdrachtgevers) lijkt niet echt naar je wensen te luisteren. - Eenmaal geplaatst bij een opdrachtgever sta je er alleen voor. - Salaris is nogal aan de lage kant voor een dergelijk traineeship.

4,0
26 mrt 2025

Traineeship

Pluspunten

Doen wat ze beloven, en introduceren je zo in de SAP/IT wereld. De trainingsperiode (Eerste 4 maanden) is vrij leerzaam en lang niet slecht. Daarna wordt je 15 maanden ondergebracht bij een klant, wat ook vrij leerzaam is.

Minpunten

Salaris kan beter Je kiest in je trainingsperiode een specialisatie, om je verder in te verdiepen. Deze verdiepingsslag stelde niet veel voor, je moet het vooral 'on the job' gaan leren. Which is fine

Weergave: 1 - 3 van 22 reviews

Glassdoor heeft 30 reviews over ITrainee die anoniem zijn geplaatst door werknemers van ITrainee. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of ITrainee bij je past.