Reviews van In2com

(22 reviews in totaal)

Hilde Verdoodt

79% waardeert directeur

63% positieve zakelijke vooruitzichten

In2com heeft een werknemersbeoordeling van 3,7 van 5 sterren, op basis van 22 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus goed naar hun zin.

Reviews per functie

22 reviews
17 feb 2022

Wegblijven

Pluspunten

Maaltijdcheques, bereikbaarheid, aanwerving, doorgroeimogelijkheden (al is dat wel deels het probleem, elk figuur kan management worden)

Minpunten

Hoe hoger in de organisatie hoe lomper het volk. Als er VicePresident op hun kaartje staat zijn ze helemaal knettergek. Geen enkele vorm van sociale wetgeving is hier van tel. Aangezien alles en iedereen zomaar mag starten is het ook een moeilijke samenstelling van mensen om mee te werken met een hoog profetariaat als gevolg. Snelle winst staat voorop, eerlijkheid is volledig afwezigheid.

2 jan 2022

Advisor

Pluspunten

Je krijgt Maaltijdcheques en ook de bereikbaarheid

Minpunten

Degoutant, oneerlijk, vies volk, schande

27 dec 2021

Pluspunten

Snelle aanwerving, vandaag solliciteren is morgen op gesprek is overmorgen aan de slag

Minpunten

Alles en iedereen die zijn naam ongeveer correct kan spellen mag hier aan de slag. Het loon is ook navenant maar dat wist ik op voorhand dus dat is geen argument. Het grote probleem hier is het gebrek aan skills en talent van de teamleaders/managers en operationeel managers, het gedrag van de meerderheid van hen zit tussen "gemeen" en "onkundig". Vakbonden kijken vlot de andere kant op. De enige mensen die oprecht goed werk leverden liepen pijlsnel richting de uitgang en gaven net als mezelf hun ontslag. HR is een grap, de administratie een ramp. Ik zou dit callcenter vermijden, ookal ben je net van school af of even in-between-jobs, er zijn plaatsen waar je even weinig geld krijgt voor je werk maar wel eerlijk behandeld wordt.

Weergave: 1 - 3 van 22 reviews

Glassdoor heeft 24 reviews over In2com die anoniem zijn geplaatst door werknemers van In2com. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of In2com bij je past.