Cover image for Ipsos
Logo

Ipsos

Actieve werkgever

Ipsos

Review toevoegen

Reviews van Ipsos

Bijgewerkt op 2 okt. 2022

Verifieer uw e-mailadres om filters te gebruiken. Hebt u problemen? E-mail opnieuw verzenden
3.661 van meer dan 4K reviews gevonden
3,7
72% Aanbevelen bij een kennis
Ipsos Chairman | CEO Didier Truchot | Ben Page
87% Waardeert directeur

45 van meer dan 4K reviews gevonden

3,7
72%
Aanbevelen bij een kennis
87%
Waardeert directeur
Ipsos Chairman | CEO Didier Truchot | Ben Page
Didier Truchot | Ben Page
1.209 Beoordelingen
  1. 5,0
    Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

    Review

    8 sep. 2021 - Anonieme werknemer 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Goede manager. Flexibel. Leuke collega's en leuke thema's/evenementen die georganiseerd worden.

    Minpunten

    Loon. Opslag laat soms op zich wachten. Veel overuren.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  2. 4,0
    Huidige werknemer

    Review Ipsos

    31 mei 2022 - Marktonderzoeker 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Bedrijf met groeimogelijkheden, goede sfeer en uitdaging.

    Minpunten

    Parking is met parkeerschijf. Om de paar uur dien je de parkeerschijf te gaan verzetten.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  3. Kom bij Ipsos werken
    Meest recente vacatures
  4. 1,0
    Voormalige werknemer, minder dan 1 jaar

    Slechtste ooit

    9 jun. 2022 - Enquêteur in Gent
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Je kan thuis werken dat is het enige positieve

    Minpunten

    Zijn zeer onprofessioneel en de communicatie is rot slecht. Zijn de eerste dag zelfs vergeten dat ik moest opstarten waardoor ik pas 2u later ben kunnen begin en. Het is ook breindood werk. Goed voor als je student bent maar verser niet.

    Verder lezen
    1 persoon vond deze review nuttig
  5. 2,0
    Voormalige werknemer, meer dan 3 jaar

    Ervaring

    22 mrt. 2022 - Call Center Agent in Gent
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Flexibiliteit dat is het enige goede

    Minpunten

    Geen contract Geen leuke werksfeer

    Verder lezen
    2 personen vonden deze review nuttig
  6. 1,0
    Voormalige werknemer

    Bezint eer ge begint

    27 nov. 2021 - Anonieme werknemer 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Variatie Uitdaging Springplank naar andere, betere job

    Minpunten

    Veel te hoge werkdruk Slechte werksfeer Laag loon Geen ontwikkelingsmogelijkheden Gebrekkig materiaal Slecht management Verwaarloosbare retentiegraad Nutteloze HR

    2 personen vonden deze review nuttig
  7. 1,0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Ervaring Ipsos

    8 nov. 2021 - Outbound Call Agent in Brugge, West-Vlaanderen
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Optie thuiswerk. Deeltijdse job mogelijk.

    Minpunten

    Ze geven er niet om wat er met je gebeurd zolang je maar je werk doet.

    Verder lezen
    1 persoon vond deze review nuttig
  8. 3,0
    Voormalige werknemer, minder dan 1 jaar

    werken bij Ipsos

    7 sep. 2021 - Enquêteur 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Zelfstandig werken, toffe collega's, gratis koffie

    Minpunten

    Het kantoor is zeer saai ingericht.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  9. 3,0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Eerste werkervaring

    18 aug. 2021 - Research Executive in Antwerpen
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Fijn team Work/life balance zit goed Interessante klanten en projecten Internationale speler Open bedrijfscultuur Vrijheid in het bepalen van je agenda

    Minpunten

    Weinig opleiding - vage verwachtingen Geen duidelijk carrièrepad Salaris niet competitief noch transparant Hoge mate van retentie Weinig feedback en evaluatie, noch KPI's

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  10. 2,0
    Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

    Gematigde werkgever

    1 jun. 2021 - Research in Antwerpen
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Jong, toffe sfeer, ongedwongenheid, dichtbij huis

    Minpunten

    Slecht management, laag loon, werkdruk is veel te hoog, weinig ondersteuning

    2 personen vonden deze review nuttig
  11. 1,0
    Voormalige werknemer, meer dan 3 jaar

    Ga hier niet werken als je geen overuren wil doen

    1 jun. 2021 - Senior Research Executive in Gent
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Veel variatie, leuke collega's, gratis frisdrank

    Minpunten

    Hoge werkdruk, veel overuren, beperkte

    3 personen vonden deze review nuttig
Weergave: 1 - 10 van 45 reviews
</>Embed

Veelgestelde vragen over Ipsos-reviews

Ipsos heeft een algemene beoordeling van 3,7 uit een maximaal mogelijke score van 5, gebaseerd op meer dan 4.227 reviews die anoniem zijn achtergelaten door werknemers. 72% van de werknemers zou werken bij Ipsos aanraden aan vrienden en 63% heeft positieve vooruitzichten voor het bedrijf. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden stabiel gebleven.

Op basis van anoniem ingediende Glassdoor-reviews beoordelen werknemers van Ipsos hun vergoeding en arbeidsvoorwaarden met een 2,9 uit een maximaal mogelijke score van 5. Lees meer over salarissen en arbeidsvoorwaarden bij Ipsos. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden stabiel gebleven.

Op basis van Glassdoor-reviews zou 72% van de werknemers van Ipsos vrienden aanraden om daar te werken. Werknemers beoordeelden Ipsos met een waarde van 3,1 uit een maximaal mogelijke score van 5 voor de balans tussen het werk- en privéleven, 3,5 voor cultuur en waarden en 3,3 voor loopbaanmogelijkheden.

Loopbanen die populair zijn bij Ipsos-werkzoekenden

VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

Werkt u bij Ipsos? Deel uw ervaringen

Ipsos logo
of

Reviews per functie

Foto's voor Ipsos

+ Foto toevoegen
Ipsos-foto van: Ipsos
Ipsos-foto van: Gaming & Lottery Research Booth
Ipsos-foto van: Ipsos Loyalty
Ipsos-foto van: Ipsos Marketing
Ipsos-foto van: Ipsos Observer
Ipsos-foto van: PEEL event
Ipsos-foto van: The One Ipsos Chicago Trade Fair
Alle foto's weergeven

Werkzoekenden die zochten naar Ipsos, hebben ook gekeken naar

Nielsen-logo
Nielsen

3.8

8.321 reviews
Vergelijken

Glassdoor heeft 4.227 reviews over Ipsos die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Ipsos. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Ipsos bij u past.