Reviews voor Jacobs | Glassdoor.be

Reviews van Jacobs

Bijgewerkt op 20 jul 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 2574 reviews gevonden

3.5
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
69%
Aanbevelen bij een kennis
80%
Waardeert directeur
Jacobs CEO Steven Demetriou
Steven Demetriou
574 Beoordelingen
  1. "Civiel designer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Civil Designer in Antwerpen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Jacobs

    Pluspunten

    Goede secundaire voorwaarden, veel vrijheid

    Minpunten

    Het bedrijf waar ik nu werk is gevestigd in Antwerpen en Gent (belgie) sociale zekerheid is lastig

    Advies aan management

    Meer luisteren naar personeel als er conflicten zijn over projecten.

    Jacobs2015-10-18
  2. "Jacobs"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Mechanical Engineer in Antwerpen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Jacobs voor 8 jaar

    Pluspunten

    Zeer flexibel en dinamisch. Heel goede espheer

    Minpunten

    Er is niets specials te melden.

    Jacobs2017-10-19
  3. "Flexibek"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sr Project Engineer in Antwerpen

    Ik werk bij Jacobs voor 8 jaar

    Pluspunten

    Flexibele uren en vakantieregeling. Werkt met verschillende mensen samen en voor verschillende klant. Je krijgt er na verloop van tijd, kansen om door te groeien.

    Minpunten

    Middelmatige betaler. Soms te overdreven Amerikaanse visie.

    Advies aan management

    Ervaren collega's niet vergeten te waarderen.

    Jacobs2017-05-21
  4. Nuttig (1)

    "Vriendelijk, altijd wel werk. Maar minpunten."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Jacobsgroep algemeen sloop isolatie werk, bouw 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik heb voltijd gewerkt bij Jacobs

    Pluspunten

    Busje van de zaak.

    Minpunten

    Loon, fysiek zwaar, grote hoogtes rijtijd.

    Advies aan management

    Het personeel kon erachter komen hoeveel het bedrijf ving per werknemer, en dan dat onder minimum loon van 23 je weinig ontving voor het zelfde.

    Jacobs2018-11-06
  5. "Project manager"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Project Manager in Goes
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Jacobs

    Pluspunten

    veel vrijheid, diversiteit en mogelijkheden

    Minpunten

    te veel stress, druk, te weinig personeel

    Jacobs2018-03-04
  6. "nah"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Jacobs

    Pluspunten

    balans met werk / prive, jong demographic

    Minpunten

    none to mention, was great

    Jacobs2018-02-08
  7. "goede werkgever"

    SterSterSterSterSter
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

      Ik werk voltijd bij Jacobs

      Pluspunten

      Varrierend werk binnen de chemische industrie

      Minpunten

      project gebasseerd, waardoor er soms geen werk is

      Jacobs2017-09-01
    • "QA Manager"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - QA Manager in Riyad

      Ik heb gewerkt bij Jacobs

      Pluspunten

      Betaling van salaris is altijd op tijd.

      Minpunten

      Werknemers zijn niet de asset zoals policies wordt aangegeven. Veel politiek spel.

      Jacobs2017-01-21
    • "goed"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht

      Ik werk voltijd bij Jacobs voor meer dan een jaar

      Pluspunten

      Goede carrière om te groeien Goede carrière om te groeien

      Minpunten

      moet internationale projecten aantrekken

      Jacobs2014-01-05
    • "Très mauvais management"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
      Niet aanbevolen
      Negatief vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik heb voltijd gewerkt bij Jacobs

      Pluspunten

      Work life balance Situation géographique Bons projets

      Minpunten

      Très mauvaises conditions de travails (8 mois sans bureau, très mauvaise gestion des services généraux) Aucune valeur de l'employé , DRH très snob Environnement très démotivant et mauvais salaires Aucune formation, ni développement personnel (pas de team buildings pour équipes )

      Advies aan management

      Pour construire un leader d'ingénierie conseil, il faut d'abord préparer des conditions adéquates , et surtout , il faut attirer et garder les meilleures têtes et pas toutes les faire fuir.

      Jacobs2019-02-26
    Er zijn 2574 reviews gevonden