Reviews van Key Travel

Reviews per functie

3 reviews
12 mei 2026

Good starter

Pluspunten

supportive manager, a lot of learning opportunites, flexibility on working hours and days, extra meal allowance

Minpunten

not clear in the beggining about advancement into full-time position, lack of information/miscommunication about contracts

1,0
8 aug 2023

Pluspunten

International organization in the travel industry

Minpunten

Zero compassion for both clients and staff, worst employer I ever worked for.

2,0
8 apr 2020

Pluspunten

Door de overname van Raptim zijn ze marktleider in Nederland voor NGO reizen.

Minpunten

Geleid door financiële mensen: Korte termijn planning om goed 'door te verkopen' als de cijfers er (kunstmatig) goed uitzien. Ze hebben hebben ze GEEN ENKELE BOODSCHAP aan zowel hun klanten als hun personeel, het is allemaal window dressing.

Reactie van Key Travel
6y
Dank voor je feedback! Key Travel heeft inderdaad Raptim overgenomen en heeft nu Nederland marktleider in NGO reizen. We zijn inderdaad een organisatie die volop in beweging is en kijken heel goed naar wat onze concurrenten doen. Gezien de situatie waarin wij nu beland zijn was er al eerder een reorganisatie uitgevoerd, maar deze was gebaseerd op vrijwilligheid van onze medewerkers. Wat we nu zien heeft dit voor de lange termijn beter uitgepakt en zijn we dus niet alleen korte termijn bezig.

Glassdoor heeft 211 reviews over Key Travel die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Key Travel. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Key Travel bij je past.