Reviews van Leidos

3.9
78%
Aanbevelen bij een kennis
87%
Waardeert directeur
Leidos Chief Executive Officer Roger A. Krone
Roger A. Krone
1,154 Beoordelingen
Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn geen reviews die overeenkomen met uw zoekopdracht bij dit bedrijf.

Review toevoegen Het is zó gedaan om uw ervaring te delen. Uw informatie is altijd anoniem.

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

  Weergave: 1 - 0 van 0 reviews in het Nederlands

  Veelgestelde vragen over Leidos-reviews

  Leidos heeft een algemene beoordeling van 3.9 uit een maximaal mogelijke score van 5, gebaseerd op meer dan 3,371 reviews die anoniem zijn achtergelaten door werknemers. 78% van de werknemers zou werken bij Leidos aanraden aan vrienden en 70% heeft positieve vooruitzichten voor het bedrijf. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden met -1% verslechterd.

  Op basis van anoniem ingediende Glassdoor-reviews beoordelen werknemers van Leidos hun vergoeding en arbeidsvoorwaarden met 3.7 uit een maximaal mogelijke score van 5. Lees meer over salarissen en arbeidsvoorwaarden bij Leidos. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden met -1% verslechterd.

  Op basis van Glassdoor-reviews zou 78% van de werknemers van Leidos vrienden aanraden om daar te werken. Werknemers beoordeelden Leidos met een waarde van 3.9 uit een maximaal mogelijke score van 5 voor de balans tussen het werk- en privéleven, 3.8 voor cultuur en waarden en 3.7 voor loopbaanmogelijkheden.

  Volgens reviews op Glassdoor vermelden werknemers vaak de volgende plus- en minpunten van werken bij Leidos: loopbaanontwikkeling, collega's, arbeidsvoorwaarden en hoger management, cultuur, management.

  Loopbanen die populair zijn bij Leidos-werkzoekenden

  VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

  Werkt u bij Leidos? Deel uw ervaringen

  Leidos logo
  of