Reviews van Levarne

100% positieve zakelijke vooruitzichten

Reviews per functie

2 reviews
8 aug 2022

Pluspunten

- Geweldig en ondersteunend team, - Je wordt altijd gehoord en je stem doet ertoe, - Je kan werken met de nieuwste technologieën, - Je hebt alle ruimte om te leren en te ontwikkelen, - Uw feedback is altijd welkom, - Het bedrijf staat altijd open voor nieuwe ideeën en suggesties (werkgerelateerd, teamgerelateerd, enz...).

Minpunten

- LeVarne groeit en leert nog steeds, - Het team groeit en leert, - Het is niet in een centraal kantoor van Utrecht maar in Bilthoven (dicht bij het station en we zeggen toch dat het het centrum van het universum is), - De manier van werken en processen is nog in ontwikkeling, maar dit geeft veel ruimte om te leren en aan te passen (dus dit is weer positief).

4,0
8 aug 2022

Waarom Levarne als werkgever

Pluspunten

- Collega ,s helpen elkaar altijd onderling - fijne werksfeer - Als starter op de arbeidsmarkt kan je hier veel leren - combinatie van thuiswerken /kantoor mogelijk - Veel uitjes - Gratis Lunch van Levarne op kantoor

Minpunten

- Gericht op jonge starters op de arbeidsmarkt ( cultuur etc)

Glassdoor heeft 2 reviews over Levarne die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Levarne. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Levarne bij je past.