Reviews voor Lockheed Martin | Glassdoor.be

Reviews van Lockheed Martin

Bijgewerkt op 15 aug 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 5919 reviews gevonden

3.7
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
72%
Aanbevelen bij een kennis
85%
Waardeert directeur
Lockheed Martin CEO Marillyn Hewson
Marillyn Hewson
2147 Beoordelingen
  1. "Geweldig bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Project Manager in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Lockheed Martin voor 5 jaar

    Pluspunten

    Slimme mensen, goeie vliegtuigen. Next level werkomgeving.

    Minpunten

    Hoge werkdruk, vliegtuigen maken is geen easy business.

    Lockheed Martin2019-05-24
  2. "Mixed feelings"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam

    Ik heb voltijdgewerkt bij Lockheed Martin voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Nice direct collegues, lots of traveling around the world, high tech

    Minpunten

    Management not very transparent, stock shares where prio 1

    Lockheed Martin2016-05-22
  3. Nuttig (243)

    "Lockheed Martin IT"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Systems Analyst in Fredericksburg, VA
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Lockheed Martin voor 10 jaar

    Pluspunten

    High level of integrity throughout the company, open communications, and sincere interest in doing the right thing.

    Minpunten

    Unfortunately, I need to come up with twenty words of cons. When in reality after 41+ years in IT, I have no cons for Lockheed Martin. They are not perfect, but highly acceptable.

    Advies aan management

    The only advice I have is, possibly, try very hard simplify processes. The processes are accurate and extremely detailed. Some could be less detailed.

    Lockheed Martin2018-08-02
  4. "Great Benefits"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Subcontract Management Staff 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Lockheed Martin voor 5 jaar

    Pluspunten

    Great benefits compared to other Fortune 500 companies (that aren't in Silicon Valley), fair pay.

    Minpunten

    Management priority can be fuzzy. Political environment.

    Lockheed Martin2019-08-15
  5. "Great company!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - N/A 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Lockheed Martin voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    The employees. Ability to move around business areas.

    Minpunten

    None that I can think of

    Lockheed Martin2019-08-15
  6. "Wooo"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Software Engineer 

    Ik werk voltijd bij Lockheed Martin

    Pluspunten

    Flexible schedule, pay, location, and site

    Minpunten

    Culture, size of company, and management

    Advies aan management

    Take action against negative culture

    Lockheed Martin2019-08-14
  7. "Work life Balance"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Electronics Engineer 

    Ik werk voltijd bij Lockheed Martin

    Pluspunten

    Great work life balance

    Minpunten

    I don’t have any cons.

    Lockheed Martin2019-08-13
  8. "Lockheed Martin Space"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Aerospace Engineer 

    Ik werk voltijd bij Lockheed Martin voor 3 jaar

    Pluspunten

    The work is challenging. The pay is competitive.

    Minpunten

    Lockheed has a lot of older facilities that need to be renovated.

    Lockheed Martin2019-08-13
  9. "Good core values"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - FINANCE STAFF in Stratford, CT
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Lockheed Martin voor 3 jaar

    Pluspunten

    Good work life balance and flexibility

    Minpunten

    Internal opportunities are lacking in the current model

    Advies aan management

    Create a more proactive way to recruit internally for existing work force

    Lockheed Martin2019-08-10
  10. Nuttig (3)

    "Solid Company"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Engineering Leadership Development Program in Fort Worth, TX
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Lockheed Martin voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    To keep this short and sweet. We get good pay, good benefits, and good work. It'll never be be "perfect" job, because it's so large they can't mold it to your needs. Understand that it's a massive company with all the associated struggles. Beyond that, there are plenty of opportunities, but you have to learn to look for them and take them. LM will not hand you opportunities on a silver platter.

    Minpunten

    If you want fast paced, long hours, and high pay then go somewhere else. If you want to work a solid job and with solid benefits and time then go to LM.

    Lockheed Martin2019-07-30
Er zijn 5919 reviews gevonden