Reviews voor Lockheed Martin | Glassdoor.be

Reviews van Lockheed Martin

Bijgewerkt op 21 okt 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.8
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
73%
Aanbevelen bij een kennis
87%
Waardeert directeur
Lockheed Martin CEO Marillyn Hewson
Marillyn Hewson
2.194 Beoordelingen
  1. "Geweldig bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Project Manager in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Lockheed Martin voor 5 jaar

    Pluspunten

    Slimme mensen, goeie vliegtuigen. Next level werkomgeving.

    Minpunten

    Hoge werkdruk, vliegtuigen maken is geen easy business.

    Lockheed Martin2019-05-24
  2. "Mixed feelings"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam

    Ik heb voltijdgewerkt bij Lockheed Martin voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Nice direct collegues, lots of traveling around the world, high tech

    Minpunten

    Management not very transparent, stock shares where prio 1

    Lockheed Martin2016-05-22
  3. Nuttig (287)

    "Lockheed Martin IT"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Systems Analyst in Fredericksburg, VA
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Lockheed Martin voor 10 jaar

    Pluspunten

    High level of integrity throughout the company, open communications, and sincere interest in doing the right thing.

    Minpunten

    Unfortunately, I need to come up with twenty words of cons. When in reality after 41+ years in IT, I have no cons for Lockheed Martin. They are not perfect, but highly acceptable.

    Verder lezen
    Lockheed Martin2018-08-02
  4. Nuttig (40)

    "Solid Company"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Engineering Leadership Development Program in Fort Worth, TX
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Lockheed Martin voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    To keep this short and sweet. We get good pay, good benefits, and good work. It'll never be be "perfect" job, because it's so large they can't mold it to your needs. Understand that it's a massive company with all the associated struggles. Beyond that, there are plenty of opportunities, but you have to learn to look for them and take them. LM will not hand you opportunities on a silver platter.

    Minpunten

    If you want fast paced, long hours, and high pay then go somewhere else. If you want to work a solid job and with solid benefits and time then go to LM.

    Lockheed Martin2019-07-30
  5. "Security"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Industrial Security Representative Senior in Honolulu, HI
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Lockheed Martin voor 10 jaar

    Pluspunten

    Great leadership, great benefits

    Minpunten

    Limited oversea positions in Germany

    Lockheed Martin2019-10-22
  6. "Great environment"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Planner 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Lockheed Martin voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Supportive team members and opportunities for advancement

    Minpunten

    Seemed unfamiliar with program intricacies

    Verder lezen
    Lockheed Martin2019-10-22
  7. "Review"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Electrical Engineering Co-Op 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Lockheed Martin gewerkt

    Pluspunten

    Work was interesting and engaging.

    Minpunten

    Getting work could be slow due to my position.

    Lockheed Martin2019-10-20
  8. "Finally! A great place to work"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Staff Software Quality Assurance Engineer in Denver, CO
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Lockheed Martin

    Pluspunten

    Good leadership, every other Friday off, meaningful work, diversity is a core value

    Minpunten

    Big companies are slow to change, bureaucracy organization, pension was the big reason people stayed for decades and now that is gone

    Verder lezen
    Lockheed Martin2019-10-20
  9. "Great Place to Work - Some Aspects of Large Defense Contractor Bureaucracy"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Mechanical Engineer, Staff in Sunnyvale, CA

    Ik werk voltijd bij Lockheed Martin voor 10 jaar

    Pluspunten

    People are great, work is fun and challenging

    Minpunten

    Easy to get bogged down in the "this is the way we've always done it" mentality

    Lockheed Martin2019-10-21
  10. "great job!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Media Department in Augusta, GA
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Lockheed Martin gewerkt

    Pluspunten

    good health insurance, programs that get you more involved with the community surrounding the company, good pay.

    Minpunten

    tedious work, can be somewhat mind dulling.

    Lockheed Martin2019-10-18
Er zijn 6003 reviews gevonden