Reviews voor Macy's | Glassdoor.be

Reviews van Macy's

Bijgewerkt op sep 18, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 17565 reviews gevonden

3.2
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
51%
Aanbevelen bij een kennis
68%
Waardeert directeur
Macy's CEO Jeff Gennette
Jeff Gennette
1.745 Beoordelingen
  1. "artist"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Artist in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als deeltijd bij Macy's gewerkt

    Pluspunten

    gezellige sfeer in het bedrijf

    Minpunten

    werkdruk voor sommigen was er zwaar

    Advies aan management

    betere magament

    Macy's2018-07-28
  2. "vendeur"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Vendeur in Luik, Luik

    Ik heb deeltijdgewerkt bij Macy's voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    j'aime le contacte avec les gens et le fait de pouvoir aider

    Minpunten

    un autre aspect que j'apprécie est le fait que votre magasin est fait pas tout budget

    Advies aan management

    je mettrai toujours un point d'honneur à représenter l'entreprise comme il se doit auprès des clients.

    Macy's2018-09-03
  3. "Visual Merchandiser"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Macy's

    Pluspunten

    Ambiance de travail, culture d'entreprise

    Minpunten

    Le salaire est insuffisant, le plan santé également.

    Macy's2019-01-08
  4. Nuttig (1)

    "Cherche emploie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Hombourg
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Macy's voor 10 jaar

    Pluspunten

    Je peux travailler et installer ?

    Minpunten

    Oui je veux bien travaille dans n'importe embauche

    Advies aan management

    J'aime travailler

    Macy's2018-05-10
  5. "Titre de l'avis"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Parijs

    Ik werk voltijd bij Macy's

    Pluspunten

    Pas d'avantages à travailler dans cette société. Difficile de trouver la moindre chose positive. C'est très déprimant

    Minpunten

    Les inconvénients y sont très nombreux. Les horaires sont lourds, le salaire bas, pas de vacances.

    Advies aan management

    La direction devrait augmenter les salaires, créer une cantine, donner des vacances, donner des primes, veiller plus à la formation des collaborateurs, créer un comité d'entreprise

    Macy's2017-05-16
  6. "Serveur"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Montréal, QC
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik heb deeltijdgewerkt bij Macy's voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    C'est seulement le gérant qui avait des avantages, je n'en avais pas.

    Minpunten

    C'était loin de chez moi, il n'y avait pas assez d'employé pendant les quarts de travail et pour remplacer les employés absents.

    Advies aan management

    Embaucher plus d'employés, placer plus d'employés pour le service.

    Macy's2016-09-14
  7. "Peu d'heurs employees"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Vendeuse in New York, NY

    Ik werk al langer dan een jaar als deeltijd bij Macy's

    Pluspunten

    Travail d'apres midi,et des foos de matinee

    Minpunten

    Heure de travail n'atteignent pas les 40h

    Advies aan management

    Faire trvailler les gens au moins 40h

    Macy's2016-03-29
  8. "salary"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Macy's

    Pluspunten

    VERY FRIENDLY PLACE TO WORK

    Minpunten

    SOMETIMES SALARY CAN BE QUITE LOW

    Advies aan management

    Make the structure less hierarchical

    Macy's2018-02-16
  9. "Great Place"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Customer Service Associate 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als deeltijd bij Macy's gewerkt

    Pluspunten

    great workplace with supportive coworkers

    Minpunten

    not enough hours, and no career opportunities

    Macy's2019-09-16
  10. "It was fine for part-time"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Seasonal Merchandiser in Escondido, CA
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als deeltijd bij Macy's gewerkt

    Pluspunten

    Easy job and lively people

    Minpunten

    Really early, not a lot of advancements

    Macy's2019-09-17
Er zijn 17565 reviews gevonden