Reviews voor Macy's | Glassdoor.be

Reviews van Macy's

Bijgewerkt op 20 jun 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 17151 reviews gevonden

3.2
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
51%
Aanbevelen bij een kennis
67%
Waardeert directeur
Macy's CEO Jeff Gennette
Jeff Gennette
1611 Beoordelingen
  1. "artist"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Artist in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb deeltijd gewerkt bij Macy's voor minder dan een jaar

    Pluspunten

    gezellige sfeer in het bedrijf

    Minpunten

    werkdruk voor sommigen was er zwaar

    Advies aan management

    betere magament

    Macy's2018-07-28
  2. "vendeur"

    SterSterSterSterSter
      Voormalige werknemer - Vendeur in Luik, Luik

      Ik heb deeltijdgewerkt bij Macy's voor meer dan 3 jaar

      Pluspunten

      j'aime le contacte avec les gens et le fait de pouvoir aider

      Minpunten

      un autre aspect que j'apprécie est le fait que votre magasin est fait pas tout budget

      Advies aan management

      je mettrai toujours un point d'honneur à représenter l'entreprise comme il se doit auprès des clients.

      Macy's2018-09-03
    • "Visual Merchandiser"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
      Aanbevolen
      Neutraal vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik heb voltijd gewerkt bij Macy's

      Pluspunten

      Ambiance de travail, culture d'entreprise

      Minpunten

      Le salaire est insuffisant, le plan santé également.

      Macy's2019-01-08
    • Nuttig (1)

      "Cherche emploie"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Hombourg
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Macy's voor 10 jaar

      Pluspunten

      Je peux travailler et installer ?

      Minpunten

      Oui je veux bien travaille dans n'importe embauche

      Advies aan management

      J'aime travailler

      Macy's2018-05-10
    • "Titre de l'avis"

      SterSterSterSterSter
        Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Parijs

        Ik werk voltijd bij Macy's

        Pluspunten

        Pas d'avantages à travailler dans cette société. Difficile de trouver la moindre chose positive. C'est très déprimant

        Minpunten

        Les inconvénients y sont très nombreux. Les horaires sont lourds, le salaire bas, pas de vacances.

        Advies aan management

        La direction devrait augmenter les salaires, créer une cantine, donner des vacances, donner des primes, veiller plus à la formation des collaborateurs, créer un comité d'entreprise

        Macy's2017-05-16
      • "Serveur"

        SterSterSterSterSter
          Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Montréal, QC
          Niet aanbevolen
          Neutraal vooruitzicht

          Ik heb deeltijdgewerkt bij Macy's voor meer dan 5 jaar

          Pluspunten

          C'est seulement le gérant qui avait des avantages, je n'en avais pas.

          Minpunten

          C'était loin de chez moi, il n'y avait pas assez d'employé pendant les quarts de travail et pour remplacer les employés absents.

          Advies aan management

          Embaucher plus d'employés, placer plus d'employés pour le service.

          Macy's2016-09-14
        • "Peu d'heurs employees"

          SterSterSterSterSter
          • Werk/privé-balans
          • Cultuur en waarden
          • Carrièremogelijkheden
          • Senior management
          Huidige werknemer - Vendeuse in New York, NY

          Ik werk deeltijd bij Macy's voor minder dan een jaar

          Pluspunten

          Travail d'apres midi,et des foos de matinee

          Minpunten

          Heure de travail n'atteignent pas les 40h

          Advies aan management

          Faire trvailler les gens au moins 40h

          Macy's2016-03-29
        • "salary"

          SterSterSterSterSter
          • Werk/privé-balans
          • Cultuur en waarden
          • Carrièremogelijkheden
          • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
          • Senior management
          Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

          Ik werk voltijd bij Macy's

          Pluspunten

          VERY FRIENDLY PLACE TO WORK

          Minpunten

          SOMETIMES SALARY CAN BE QUITE LOW

          Advies aan management

          Make the structure less hierarchical

          Macy's2018-02-16
        • "Great company to work for"

          SterSterSterSterSter
          • Werk/privé-balans
          • Cultuur en waarden
          • Carrièremogelijkheden
          • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
          • Senior management
          Huidige werknemer - Finance Manager in San Francisco, CA
          Aanbevolen
          Positief vooruitzicht
          Goedkeurende mening over directeur

          Ik werk voltijd bij Macy's voor 5 jaar

          Pluspunten

          401k, flexibility, promotions, benefits, location, relocate

          Minpunten

          Ever changing, no training, salary, partnership, collaboration

          Macy's2019-06-20
        • "Good"

          SterSterSterSterSter
          • Werk/privé-balans
          • Cultuur en waarden
          • Carrièremogelijkheden
          • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
          • Senior management
          Huidige werknemer - Retail Merchandiser in Indianapolis, IN
          Aanbevolen
          Neutraal vooruitzicht
          Geen mening over directeur

          Ik werk deeltijd bij Macy's voor 5 jaar

          Pluspunten

          Flexible, staff is kind, manager awesome

          Minpunten

          Low pay, no incentives for merchandising

          Advies aan management

          Incentives

          Macy's2019-06-19
        Er zijn 17151 reviews gevonden