Reviews voor Mars | Glassdoor.be

Reviews van Mars

Bijgewerkt op 24 jun 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 1846 reviews gevonden

3.8
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
78%
Aanbevelen bij een kennis
88%
Waardeert directeur
Mars CEO Grant F. Reid
Grant F. Reid
435 Beoordelingen
  1. "Zeer aangenaam bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Mars

    Pluspunten

    Leuk om te werken, goede verloning, fijne collega's

    Minpunten

    Geen minpunten aan te merken voor mij persoonlijk

    Advies aan management

    Gezien de korte periode van tewerkstelling kan ik geen advies geven aan het management

    Mars2016-12-17
  2. "slechte sfeer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Mars

    Pluspunten

    goede extra legale voorwaarden (gsm, loon, ecocheques,maaltijdcheques) bedrijfsrestaurant tegen voordelig tarrief bedrijfswagen

    Minpunten

    slechte sfeer en weinig colleialiteit

    Advies aan management

    werken aan teamspirit

    Mars2019-01-17
  3. "Een bedrijf waar je kan blijven groeien, in de breedte, diepte of "hoogte"."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Mars voor 10 jaar

    Pluspunten

    Open en directe sfeer, waar je kan een ieder aanspreken. Je krijgt op je eigen niveau al direct veel verantwoordelijkheid. Daarbij wordt van je verwacht dat je ook nadenkt over de zaken buiten je eigen vakdiscipline: Samenwerken staat centraal. Veel bedrijven hebben 'principes", maar de 45 bij Mars zie elke dag weer terugkomen in de praktijk. En dat werkt!!. Natuurlijk vraagt men bij aantreden een 'diploma', maar daarna...

    Meer weergeven

    Minpunten

    je moet kunnen werken in een open-office omgeving. Ben je een echte vak-specialist die zich graag een paar dagen wegstopt om een probleem op te lossen, dan kom je waarschijnlijk bij Mars niet goed tot zijn recht.

    Mars2018-08-14
  4. "Prima"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik heb voltijd gewerkt bij Mars

    Pluspunten

    Een sociaal bedrijf, prettige werkomgeving

    Minpunten

    Lokaal gericht, met name recht op Brabant

    Mars2018-04-13
  5. "Goed bedrijf als je van proces management houdt"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Veghel
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Mars voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Zeer goede cursus training mogelijkheden

    Minpunten

    te veel spreadsheet management, diploma's tellen zwaar

    Advies aan management

    Luister echt naar het personeel

    Mars2017-10-04
  6. "Al met al een prima bedrijf met goede arbeidsvoorwaarden en carrieremogelijkheden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Retail Sales Representative in Veghel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Mars

    Pluspunten

    Vijf principes van Mars, veel vrijheid, eigen rayon waar je zelf verantwoordelijk voor bent, doorgroeimogelijkheden

    Minpunten

    Sterke niet-Randstad cultuur waar men minder direct en men verwacht niet dat je zegt waar het op staat

    Advies aan management

    Creeren van een sfeer waar alles gezegd mag worden en niet via via de zaken bespreken om dingen voor elkaar te krijgen

    Mars2017-04-24
  7. "Mars Nederland"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Veghel
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Mars voor 10 jaar

    Pluspunten

    Open cultuur Internationaal familiebedrijf Bedrijf met principes Goede arbeidsvoorwaarden

    Minpunten

    Personeelsbeleid soms rommelig Carrieremogelijkheden beperkt Niet innovatief

    Mars2017-03-07
  8. Nuttig (3)

    "mars review"

    SterSterSterSterSter
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
      Niet aanbevolen

      Ik werk bij Mars

      Pluspunten

      nice environment, smart people, lots to learn

      Minpunten

      Low engagement, poor management practices are accepted

      Mars2015-12-29
    • Nuttig (2)

      "Chouette boite, grande flexibilité attendue"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Manager in Zaventem
      Aanbevolen
      Neutraal vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik heb voltijdgewerkt bij Mars voor meer dan 10 jaar

      Pluspunten

      Environnement de travail et collègues sympas et de très bon niveau généralement. Bonne école pour apprendre et pratiquer les soft skills notamment. Fort basé sur le réseautage et donc parfois assez politique.

      Minpunten

      Pas mal de pression et flexibilité requise (notamment géographique à partir d'un certain niveau) si on veut faire une belle carrière. Environnement souvent ambigu et relativement peu organisé / structuré pour une entreprise de cette taille, ce qui peut aussi représenter une belle opportunité de développement (sink or swim, dealing with ambiguity etc.)

      Advies aan management

      Etre plus cohérent entre certaines des valeurs prônées (notamment les 5 principes de Mars et l'équilibre vie privée / vie professionnelle) et celles appliquées au quotidien dans l'entreprise. L'évolution récente ces dernières années risque de transformer Mars en une entreprise comme beaucoup d'autres, avec des valeurs moins fortes que par le passé.

      Mars2018-03-06
    • "Bon climat de travail"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
      Aanbevolen
      Neutraal vooruitzicht

      Ik heb deeltijd gewerkt bij Mars

      Pluspunten

      Possibilité d'apprentissage intéressante Possibilité de développement International Formations

      Minpunten

      Très sélectif. Pression au niveau du travail (deadlines)

      Mars2016-08-23
    Er zijn 1846 reviews gevonden