Reviews voor Mars | Glassdoor.be

Reviews van Mars

Bijgewerkt op nov 9, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.9
79%
Aanbevelen bij een kennis
86%
Waardeert directeur
Mars CEO Grant F. Reid
Grant F. Reid
550 Beoordelingen
  1. "Trots op Marsian"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Mars

    Pluspunten

    Waarschijnlijk een van de beste werkgevers ter wereld

    Minpunten

    Wees klaar voor een unieke bedrijfscultuur

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Mars2018-11-19
  2. "Aangename bedrijfscultuur"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige stagiair(e) - Intern 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als bij Mars gewerkt

    Pluspunten

    Uitdagende werkomgeving Aangename sfeer Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

    Minpunten

    Moeilijk bereikbaar met openbaar vervoer

    Mars2019-08-26
  3. "Zeer aangenaam bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Mars

    Pluspunten

    Leuk om te werken, goede verloning, fijne collega's

    Minpunten

    Geen minpunten aan te merken voor mij persoonlijk

    Advies aan management

    Gezien de korte periode van tewerkstelling kan ik geen advies geven aan het management

    Mars2016-12-17
  4. "Salaris"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige contractwerker - Productiemedewerker in Veghel
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Mars voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Doorgroeimogelijkheden en i.v.m. 5 ploegen systeem krijgen we goede ploeg toeslagen en ook nog jou pauzen zijn gewoon doorbetaald.

    Minpunten

    Geen bijzonderheden. Het is een goed organiserend bedrijf.

    Mars2019-11-10
  5. "Veel aandacht voor de associates"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Investments in Veghel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Mars voor 5 jaar

    Pluspunten

    Bij Mars zijn de principes werkelijk belangrijk. Dit uit zich in het feit dat er heel goed voor de associates gezorgd wordt. Er wordt veel tijd gestoken in de ontwikkeling van de associates. Dit gebeurd uit wederkerigheid; een gelukkige associate is een effectieve en duurzame arbeidskracht en zal ook het extra stapje voor Mars willen zetten. Buiten dat om krijg je veel vrijheid en is er ruimte voor ondernemerschap... in je functie, wat jou toestaat om je eigen functie te vormen.

    Meer weergeven

    Minpunten

    Keerzijde van het ondernemerschap wat bij de werknemers wordt gepromoot en een platte hierarchy zorgen ervoor dat standaardisatie lastig is waardoor Mars niet altijd een wendbare organisatie is.

    Advies aan management

    Probeer de juiste balans te vinden tussen zakelijkheid, standaardisatie en de vrijheid van de associates

    Mars2019-08-16
  6. "Geweldig bedrijf, waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Veghel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Mars voor 3 jaar

    Pluspunten

    - Het bedrijf begrijpt dat jij het belangrijkste ingredient bent. Jouw ontwikkeling staat centraal. - Leuke collega's die met elkaar willen winnen en elkaar helpen om het beste in ieder naar boven te halen. - Keuzes die bepaald worden door de vijf principes. - Goede arbeidsvoorwaarden - Ruimte voor fun en ontspanning: gratis gebruik van sportfaciliteiten, georganiseerde bootcamp en yogalessen, basketbalveld... en een pingpongtafel.

    Meer weergeven

    Minpunten

    - Je moet kunnen werken met processen - Veghel/Mars is niet goed bereikbaar met het openbaar vervoer

    Advies aan management

    Blijf investeren in engagement

    Mars2019-08-16
  7. "Mooi bedrijf om je persoonlijk te ontwikkelen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Customer Marketing Manager 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Mars voor 5 jaar

    Pluspunten

    Heel fijne werksfeer, goede mogelijkheden om te ontwikkelen, de Vijf principes worden zeer goed toegepast, je krijgt veel verantwoordelijkheid in je job en je hebt kansen om te switchen tussen verschillende afdelingen (Petcare vs Confectionery) en disciplines (marketing - sales - finance - logistiek)

    Minpunten

    Op dit moment is er wat negatieve emotie rondom confectionery spelers door de health & wellbeing beweging, dus daar zal de sector de aankomende jaren slagen moeten slaan.

    Advies aan management

    Blijf de werknemers behandelen als belangrijke asset en die ontwikkelen, zoals daar nu al veel aandacht voor is.

    Mars2019-08-02
  8. "Fantastich bedrijf om je persoonlijk te ontwikkelen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Compliance Manager in Veghel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Mars voor 10 jaar

    Pluspunten

    MARS WRIGLEY is een geweldig bedrijf die je veel mogelijkheden geeft. Je kan je op alle fronten ontwikkelen.

    Minpunten

    ik heb geen minpunten, ik werk hier al 20 jaar met liefde en plezier.

    Advies aan management

    Keep on hiring people leaders

    Mars2019-08-02
  9. "Ik gun het iedereen om bij Mars te werken!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Supply Chain in Oud-Beijerland
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Mars voor 3 jaar

    Pluspunten

    Hele goede arbeidsvoorwaarden. Veel aandacht voor mensen. Fijne snelheid in de business (kortdaad + resultaatgericht). Goede ontwikkelmogelijkheiden. Leuke collega's!

    Minpunten

    Voor mij is de afstand ver.

    Mars2019-08-02
  10. "Echt een great place to work!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Planner/Scheduler in Oud-Beijerland
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Mars voor 10 jaar

    Pluspunten

    Bij MARS in Oud-Beijerland heerst een heel goede sfeer en is iedereen zeer collegiaal. Er wordt gewerkt volgens de 5 principes: Efficiëntie, Kwaliteit, Vrijheid, Verantwoordelijkheid en Wederkerigheid. Opmerkingen van nieuwe medewerkers is vaak dat ze zich vanaf dag 1 al thuis voelen, voor de collega's die al bij MARS werken is het vanzelfsprekend om nieuwe collega's goed op te vangen en te helpen waar nodig. Met... veel plezier heb ik de afgelopen 22 jaar bij MARS OBL gewerkt en ik hoop dat tot mijn pensioen vol te kunnen houden. MARS Nederland heeft 2 keer meegedaan met de Great Place To Work verkiezing en is beide keren in de Top 3 geëindigd. Dat zegt veel over zowel het bedrijf alsmede de mensen die er werken!

    Meer weergeven

    Minpunten

    Minpunten kan je altijd met je manger bespreken.

    Advies aan management

    Blijf vasthouden aan de bestaande normen, waarden en principes. Ga niet mee in "de waan van de dag".

    Mars2019-08-02
Er zijn 24 reviews gevonden
</>Embed