Reviews voor Materialise | Glassdoor.be

Reviews van Materialise

Bijgewerkt op 4 okt 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.3
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
66%
Aanbevelen bij een kennis
94%
Waardeert directeur
Materialise CEO Wilfried Vancraen
Wilfried Vancraen
36 Beoordelingen
  1. Nuttig (1)

    "Dynamisch & uniek Vlaams bedrijf in een fascinerende markt"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Materialise

    Pluspunten

    Dynamisch - de groei en vooruitgang zorgen voor een 'let's do this' sfeer Headquarter in Vlaanderen Unieke sfeer onder de collega's - informeel, open, warm, collegiaal Je wordt als mens gezien - je bent meer dan alleen je output Vrijheid om je rol en omgeving mee vorm te geven Met de juiste, proactieve attitude kan je heel veel kansen krijgen

    Minpunten

    Een proactieve hands-on mindset is een must om je hier goed te voelen. (eerder een aandachtspunt dan een minpunt). Wie veel structuur en uitgezette processen verwacht, kan bij Materialise zeker op z'n honger blijven zitten.

    Materialise2017-12-04
  2. "Flexibele werksfeer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Engineer in Leuven
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Materialise voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Flexibel (uren), veel eigen initiatief mogelijk

    Minpunten

    Structuur van het bedrijf is redelijk chaotisch

    Materialise2019-10-04
  3. Nuttig (3)

    "Groeiend bedrijf met ruimte voor initiatief"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Haasrode
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Materialise voor 10 jaar

    Pluspunten

    Open bedrijfscultuur met ruimte voor initiatief en respect voor werknemers. De groei van het bedrijf zorgt voor groeimogelijkheden. Er is een can-do mentaliteit. Innovatie is in het DNA van het bedrijf. Groeiende aandacht voor corporate social responsibility.

    Minpunten

    In een innovatief bedrijf is de duidelijkheid en de focus soms zoek. Top management is zich daarvan bewust en werkt daar aan, maar er is nog een weg af te leggen.

    Advies aan management

    Je merkt de professionalisering die ingezet is op gebied van HR en interne communicatie. Doe daar vooral mee verder.

    Materialise2019-01-30
  4. "Boeiende omgeving, leuke job, laag loon"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Materialise voor 5 jaar

    Pluspunten

    Leuke jobs, boeiende technologie, veel autonomie, een bedrijf vol met jonge, gepassioneerde mensen

    Minpunten

    Lage lonen. Er is wel een systeem van loonbanden maar iedereen zit op 80-90% van het gemiddelde. Redelijk chaotisch georganiseerd bedrijf - als je hiermee omkan haal je er voordeel uit, maar sommigen gaan daaraan ten onder

    Advies aan management

    Los eindelijk het loonprobleem op

    Materialise2019-02-09
  5. Nuttig (3)

    "Toe aan verbetering"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Materialise

    Pluspunten

    Autonomie, collegialiteit, flexibiliteit, zelf vormgeven aan je rol in het bedrijf.

    Minpunten

    Onduidelijk HR beleid, top down management, gebrekkige communicatie.

    Advies aan management

    Laat specifieker weten wat de verwachtingen zijn, neem sneller beslissingen en ontwikkel ze door, ondersteun en luister naar de mensen in het veld

    Materialise2018-07-13
  6. Nuttig (4)

    "Dynamisch, internationaal georiënteerd Vlaams bedrijf."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Senior Product Manager in Leuven
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Materialise voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Een erg dynamisch bedrijf met een hoog 'can-do' gehalte. Game changer op diverse domeinen. Toffe mentaliteit onder de werknemers. Visionaire CEO/oprichter

    Minpunten

    Middle management niet altijd even bekwaam om richting te geven, bij momenten een gebrek aan maturiteit.

    Advies aan management

    Betere uitbouw van middle management. Geloof in de waarden van built to last en het uitbouwen van de T profielen.

    Materialise2017-08-20
  7. Nuttig (4)

    "goede sfeer maar ondoordacht en kortzichtig magnagment"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Materialise

    Pluspunten

    goede collega's weinig stress en relaxte sfeer

    Minpunten

    slechte communicatie van managment glazen plafonds geen lange termijn visie salaris aan de lage kant

    Advies aan management

    beter communiceren en meer transparant zijn!!!

    Materialise2017-08-26
  8. Nuttig (11)

    "Twee jaar is genoeg"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    R&D en IT in Leuven
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk bij Materialise

    Pluspunten

    Marerialise staat bekend voor de aangename atmosfeer en vrije bedrijfscultuur. Die is er op het eerste zicht ook.

    Minpunten

    HR geeft foute informatie en is incompetent. De zeer diverse mix van nationaliteiten vraagt enorme sociale skills om vlot samen te werken, dit is dan ook wel leerrijk. Management + anciens vormen een kleine groep met veel macht maar weinig kennis om een groot bedrijf te managen. Ze frustreren de gemotiveerde jonge werknemers enorm die dan niet lang blijven.

    Advies aan management

    Dringend nood aan professionele management kennis en opleidingen ,vooral voor de mensen die al lang in dienst zijn en nooit een grote professionele organisatie van dichtbij gezien hebben. Niet alleen de technologie maar ook de organisatie structuur moet steeds verbeterd worden.

    Materialise2017-06-27
  9. Nuttig (3)

    "Log bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Materialise

    Pluspunten

    Veel jonge afgestudeerden brengen een jeugdige sfeer

    Minpunten

    De wil om ter veranderen werkt niet als het blijft bij vergaderen alleen. Alle initiatieven sterven een stille dood doordat iedereen te druk met zijn "eigen" werk bezig is. Uiteindelijk blijft alles zoals het was. Geen structuur, veel chaos, onvrede en terleurstelling over het beleid.

    Advies aan management

    Geen woorden (of meetings) maar acties gekoppeld aan een resultaat dat echt er toe doet. Laat mensen met elkaar samenwerken.

    Materialise2017-06-13
  10. "Tof bedrijf met een nobele missie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     in Leuven
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Materialise

    Pluspunten

    - Toffe collega's - Leuke werksfeer

    Minpunten

    - Gebrek aan het doorgeven van de juiste visie aan het personeel - Verloning kan beter

    Materialise2017-02-16
Er zijn 93 reviews gevonden