Reviews van McDermott

(18 reviews in totaal)

Michael McKelvy

86% waardeert directeur

64% positieve zakelijke vooruitzichten

McDermott heeft een werknemersbeoordeling van 3,7 van 5 sterren, op basis van 18 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus goed naar hun zin. De werknemersbeoordeling van McDermott is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak Energie, mijnbouw, afval en water (3,7 sterren).

Reviews per functie

18 reviews
1,0
6 okt 2020

Pluspunten

Geen pluspunten! Toen ik vorig jaar deze vacature accepteerde, vertelde de Engineering Manager (ex. Afdelingsmanager) mij dat dit een stabiele functie is en in het leven is geroepen ter vervanging van iemand die binnenkort met pensioen gaat. Maar dit jaar, toen het project stopte, maakte ze mijn functie overbodig en hield ze de mensen vast die met pensioen hadden moeten gaan.

Minpunten

Onbetrouwbaar, ik raad dit bedrijf niet aan!

7 okt 2025

Pluspunten

Location is nice, the working hours are flexibility

Minpunten

As any other big company, quite conservative and slow decision-making process

Reactie van McDermott
7mo
Thank you for your comment. We’re so glad to have you as part of our team!
23 jan 2024

Pluspunten

vriendelijke collega's en groot bedrijf

Minpunten

nog steeds een stukje Amerikaanse cultuur

Reactie van McDermott
2y
Thank you for your comment. We’re so glad you enjoyed your experience at McDermott.
Weergave: 1 - 3 van 18 reviews

Glassdoor heeft 1.779 reviews over McDermott die anoniem zijn geplaatst door werknemers van McDermott. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of McDermott bij je past.