Reviews van MedApp

Reviews per functie

3 reviews
18 sep 2024

Tof snelgroeiend bedrijf

Pluspunten

- Leuke projecten. Er is genoeg te doen en je leert veel bij. - Platte organisatiestructuur, daardoor veel vrijheid! - Leuke mensen! Ook goede balans tussen work hard, play hard. - Divers team. Van tech en marketing tot apotheek en customer service. Lekker veelzijdig. - Goede balans tussen werk en privé. - Je draagt toch maatschappelijk ook iets bij.

Minpunten

- Soms last van de typische scale-up groeiproblemen. Focus niet altijd even duidelijk. Hoort er overigens wel een beetje bij.

18 sep 2024

Pluspunten

- Professioneel - Gezellig - We werken samen aan betere farmaceutische zorg - Mooi pand op Strijp-S - Divers bedrijf (alles bij elkaar in één bedrijf: apotheek, tech, marketing, sales etc.)

Minpunten

- Geen gratis parkeerplekken op het terrein (wel in de buurt, 5 minuten lopen) - ligt niet aan het station (Strijp-S is 10 minuten lopen)

29 mei 2022

Gezellig, dynamisch, jong

Anonieme werknemer

Pluspunten

Gedreven collega's die veel voor elkaar over hebben. Een duidelijke wil om alles goed te doen voor de klant en de werknemers. Heel weinig bureaucratische hoepels om door te springen om iets voor elkaar te krijgen.

Minpunten

Vanwege de groei is er sprake van een bepaalde mate van werkdruk, maar er wordt geen overwerk gevraagd. Er zijn veel belangrijke verbeterprojecten gepland, tot wel een jaar vooruit. Met meer collega's zouden sommige hiervan sneller gerealiseerd kunnen worden.

Glassdoor heeft 6 reviews over MedApp die anoniem zijn geplaatst door werknemers van MedApp. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of MedApp bij je past.