Reviews voor Medtronic | Glassdoor.be

Reviews van Medtronic

Bijgewerkt op 17 jun 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 3083 reviews gevonden

3.6
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
71%
Aanbevelen bij een kennis
86%
Waardeert directeur
Medtronic CEO Omar S. Ishrak
Omar S. Ishrak
1398 Beoordelingen
  1. "Waanzinnig mooi bedrijf!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Medtronic voor 5 jaar

    Pluspunten

    Mooie missie en bedrijfscultuur. Veel flexibiliteit en openheid. Jaarlijkse patient event maakt veel indruk

    Minpunten

    Geen minpunten op dit moment

    Advies aan management

    keep up the good work.

    Medtronic2019-01-09
  2. Nuttig (1)

    "Turbulent"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - PMO in Heerlen
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Medtronic voor 10 jaar

    Pluspunten

    Mooie missie, prachtige producten en fijne collega's

    Minpunten

    Hoge werkdruk Veel grote veranderingen in parallel

    Advies aan management

    Meer nadruk op F2F change management en communicatie

    Medtronic2019-06-06
  3. "Fijne werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in

    Ik werk voltijd bij Medtronic

    Pluspunten

    Thuiswerken mogelijk, goede arbeidsvoorwaarden en fijne cultuur

    Minpunten

    Relatief hoge werkdruk (verwachtingen) Focus op aandelenkoers goed merkbaar (travel freezes)

    Medtronic2018-10-22
  4. "Customer service rep"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Customer Service Representative in Heerlen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Medtronic voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Mooi kantoor, leuk salaris, veel kennis, leuke collega's, flex tijden, goede verlof en pensioen regeling, goede bereikbaarheid, leuke bedrijfskantine, internationale mogelijkheden

    Minpunten

    Veel veranderingen, veel managers, weing carriere mogelijkheden, veel teamleaders soms wat moeilijke processen, vaak verschuivingen van werkplek, veel directors te veel management

    Advies aan management

    Te veel managers van buitenaf zorgt ervoor dat er te weinig carriere voor de gewone jobs.. wel zorgt het management voor veel trainingen uitstapjes en team buildings

    Medtronic2017-04-28
  5. "CSR"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Medtronic

    Pluspunten

    Prima werkgever, goede arbeisdcondities. Prima plek om werkervaring op te doen.

    Minpunten

    Hoge workload, eigen "sfeer". Je plek in de groep is bepalend voor je ontwikkeling.

    Advies aan management

    Aandacht voor groepsvorming. Verder zo door!

    Medtronic2016-08-28
  6. "Medtronic, the best employer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Safety Coordinator in Maastricht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Medtronic

    Pluspunten

    Medtronic staat 100% achter haar missie: het verbeteren van de gezondheid van de mens . Daar naast is het een energiek bedrijf dat achter hun werknemers staat. Flexibele werktijden ,werkplekken,en de mogelijkheid om te kunnen werken van huis zijn geweldige "perks".

    Minpunten

    Ik kan geen enkel minpunt bedenken!

    Advies aan management

    Blijf zo doorgaan!

    Medtronic2016-05-04
  7. Nuttig (1)

    "Ik werk bij Medtronic drie jaar"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Medewerker in Den Haag
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Medtronic

    Pluspunten

    Medtronic heeft een groot budget waardoor je altijd gemakkelijk expertise kunt inhuren. Verder veel faciliteiten in de arbeidsvoorwaardelijke sfeer.

    Minpunten

    Onduidelijk waarom bepaalde mensen specifieke projecten krijgen en anderen niet. Management spreekt te weinig met medewerkers.

    Advies aan management

    Gebruik capaciteiten medewerkers.

    Medtronic2015-12-08
  8. "Medtronic"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Eindhoven
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk bij Medtronic voor 5 jaar

    Pluspunten

    Innovatief bedrijf met prachtige producten. Niveau van interne training is uitstekend. Het is een bedrijf waar je wel zelf moet opkomen voor je kansen en mogelijkheden, voor de meeste mensen komt het niet aanwaaien. Lokaal management teveel wisselimgen en teveel directe managers in korte tijd waardoor opbouwen erg lang kan duren.

    Minpunten

    Interne politiek lijkt vaak nogal eenzijdig te zijn. Op het randje van angstcultuur en retributie als je te kritisch bent. Directeur duidelijke voorkeur voor bepaald profiel en draagt niet bij aan inclusieve arbeidsplek.

    Advies aan management

    Beoordeel ook op "softe" resultaten en geef veranderingen de tijd om te settelen voor nieuwe veranderingen in te zetten. HR niet goed bereikbaar, aandelenprogramma onduidelijk geworden door integratie en opties worden lijkt het binnen clubje verdeeld...

    Medtronic2015-11-09
  9. "Great place to work"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - outbound/inventori storman a in Heerlen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Medtronic voor 5 jaar

    Pluspunten

    fijne colega s leuke werksfeer ik ga lachend naar mijn werk

    Minpunten

    te lang onder aan ladder staan

    Advies aan management

    beloningen ( te lang onder aan ladder )

    Medtronic2015-10-14
  10. "Senior test en software engineer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Testengineer in Eindhoven
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Medtronic voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Goede en fijne werkomgeving

    Minpunten

    Een erg grote corporatie

    Medtronic2014-12-13
Er zijn 3083 reviews gevonden