Reviews voor Mollie | Glassdoor.be

Reviews van Mollie

Bijgewerkt op 13 jan 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

4.9
100%
Aanbevelen bij een kennis
100%
Waardeert directeur
Mollie CEO Gaston Aussems (no image)
Gaston Aussems
13 Beoordelingen
  1. "Perfecte werkplaats!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Mollie

    Pluspunten

    Perfecte branding, goeie voorwaarden en toffe sfeer.

    Minpunten

    Ik weet niet direct minpunten.

    Mollie2019-12-23
  2. "Partner Manager"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Mollie

    Pluspunten

    Veel zelfstandigheid om je eigen projecten in te richten

    Minpunten

    Door het schalen zijn er veel zaken die lang blijven liggen

    Mollie2020-01-13
  3. "Heb meerdere werkgevers gehad maar dit is met afstand de beste!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Mollie

    Pluspunten

    Informele en relaxte sfeer. Daarnaast zijn we ontzettend aan het groeien op alle gebieden, erg mooi om te zien

    Minpunten

    Kan er nu geen bedenken

    Mollie2019-12-23
  4. "Vrij en uitdagend!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Partner Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Mollie

    Pluspunten

    Je krijgt veel verantwoordelijkheden, de cultuur is jong en plezierig en de uitdagingen zijn ontelbaar vanwege de toenemende groei!

    Minpunten

    Procesmatig nog enigsinds in start-up fase en veel veranderingen vanwege de groei van start-up naar scale-up

    Advies aan management

    Een sterke en duidelijke visie aanhouden

    Mollie2019-12-23
  5. Nuttig (1)

    "Fijn bedrijf: een startup, waar wel alles lekker geregelt is"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Mollie voor 8 jaar

    Pluspunten

    Je kunt jezelf zijn. Het is een bedrijf wat heel erg op product gefocust is en daaruit groei wilt behalen. Fijne ethiek en ambitieus.

    Minpunten

    Ik zie geen directe noemenswaardige minpunten.

    Mollie2019-11-02
  6. Nuttig (1)

    "Werken bij Mollie!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Customer Support Specialist in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Mollie

    Pluspunten

    Sfeer, Professionaliteit, informeel, positiviteit en groei

    Minpunten

    geen min voor mij persoonlijk!

    Mollie2019-07-12
  7. "Geweldige werkomgeving"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Medior Compliance Officer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Mollie voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Ik ben nu bijna twee jaar bij Mollie, en eerlijk waar, de tijd is voorbij gevlogen. Een van de beste dingen bij Mollie is de fantastische cultuur, sfeer en de collega's. De collega's zijn allemaal enorm gedreven, ambitieus, en genieten ervan samen te werken om Mollie's product te verbeteren. Het nemen van verantwoordelijkheid en eigendom is iets dat enorm aangemoedigd wordt binnen Mollie. Het bedrijf investeert ook in persoonlijke en professionele groei en in het hosten van teambuilding-evenementen (zomerfeesten, (sport)activiteiten, etc.) en heeft andere voordelen zoals Mollie-handelswaar, flexibele uren en gratis lunch. Een van de grote voordelen van het zijn van een compliance officer bij Mollie is dat het team relatief klein is, wat betekent dat je veel individuele verantwoordelijkheid hebt en dat er ruimte is om onafhankelijk projecten aan te nemen, terwijl je nog steeds het voordeel hebt van het kunnen sparren met collega's. Het team is enorm kennisrijk en getalenteerd, dus er zijn een hoop mogelijkheden om te leren en te groeien binnen het team en het bedrijf.

    Meer weergeven

    Minpunten

    Mollie opereert in een complexe omgeving, met een hele hoop wettelijke vereisten, verplichtingen, en intern beleid, wat het een uitdagende omgeving kan maken om in te werken. Er gebeuren veel dingen op hetzelfde moment die aandacht nodig hebben, maar omdat het team best klein is, kan de individuele werkdruk best groot zijn. Aan de andere kant, deze uitdagingen en het moeten nemen van verantwoordelijkheid en eigendom in projecten is precies wat het een interessante omgeving maakt om in te werken.

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Vergeet nooit om een oog te houden op de bedrijfscultuur. Mollie heeft een unieke bedrijfscultuur, maar omdat het bedrijf zo snel gegroeid is over de laatste paar maanden is het behouden van de sfeer en cultuur zeker een aandachtspunt.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Mollie2019-09-26
  8. "Werken in het data-team."

    SterSterSterSterSter
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    Huidige werknemer - Data Scientist in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Mollie

    Pluspunten

    Ik werk graag in het data-team omdat het veel ruimte biedt voor creativiteit en leren. De werkomgeving bij Mollie heeft een positieve en vriendelijke sfeer. Werknemers helpen elkaar graag en delen hun kennis met collega's, zowel tijdens het werken aan projecten als tijdens presentaties / sessies tijdens de vrijdagborrel. Een groot pluspunt is ook de locatie van het kantoor (Keizersgracht) en het uitzicht op de grachten dat ik vanaf mijn bureau heb. Ik zou aanraden om Mollie als je werkgever te kiezen.

    Meer weergeven

    Minpunten

    Het is een snelgroeiend bedrijf, en soms zijn er processen die moeten worden vastgelegd, zodat ze goed schalen met de grootte van het bedrijf. Ik heb echter niet het gevoel dat dit de workflow van het team waar ik deel van uitmaak blokkeert.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Mollie2019-09-26
  9. "Een bedrijf dat mensen boven het proces houdt"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Ingenieur in Amsterdam
    Aanbevolen

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Mollie

    Pluspunten

    Ik ben 2 maanden geleden bij Mollie gekomen. - Goede sfeer, relaxte cultuur... - Mensen omarmen je snel, vanaf het begin voel je dat je deel uitmaakt van het team. - De onboarding was erg duidelijk en alles werd stap voor stap gedaan - Erg ervaren lead developers, ze weten wat ze doen en verrassen genoeg zijn er niet veel saaie processen wanneer het niet om veiligheid of de kernbusiness gaat. Dus eigendom is een deel van de cultuur. Dat is verrassen voor een bedrijf met meer dan 150 werknemers. - Er is een carrièreraamwerk en het wordt opgevolgd door lead developers die developers up to date willen houden en gidsen in hun groei. - Erg goed budget voor seminars, workshops, etc. - Informatie is erg duidelijk en kleine stappen worden gewaardeerd. - Goede test. - Flexibele arbeidsuren - Alle uitrusting is modern. Inclusief verstelbare tafels, superbrede monitors, Bose koptelefoons en goede Macs. - Fantastische locatie in het hart van Amsterdam.

    Meer weergeven

    Minpunten

    Oude codebase en veel mensen weten niet waarom iets zoals het is. Omdat het mijn tweede maand is kan ik voorlopig nog weinig nadelen zien.

    Advies aan management

    Dit zal ik later evalueren, het is mijn tweede maand dus ik kan niet goed zien hoe dingen in elkaar steken.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Mollie2019-09-18
  10. "Een zeer goede plek om te groeien"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Software Engineer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Mollie

    Pluspunten

    Een bedrijf waar de kwaliteit van het product er toe doet. Dit betekent dat we ernaar streven de best mogelijke code te schrijven. Altijd met vrolijke codebeoordelingen, die weergeven wat we beter kunnen doen. Testcases worden aangemoedigd. Ook is dit een plek waar we nieuwe ideeën brengen een deze kunnen snel geaccepteerd worden als ze goed blijken te zijn. Naast het coderen is het feit dat we kunnen vragen om de hardware die we willen iets kostbaars (ik kreeg de muis die ik wou, een grote monitor, de meest recente MacBook Pro, een goede stoel, een zit-stabureau, etc). Het bedrijf is ook zeer ondersteunend op veel verschillende manieren. HR is altijd behulpzaam, ik heb meerdere keren persoonlijke verzoeken gehad waarmee ik snel geholpen werd. De lunch is altijd vers en heel fijn en het team helpt me altijd met het bijhouden van de doelen.

    Meer weergeven

    Minpunten

    Het bedrijf is zeer breed. Dus er is wat tijd nodig om "productief" te worden. Er komen veel regels, partners, leveranciers, betalingsdingen bij kijken die we moeten weten voordat we kunnen beginnen met coderen. Persoonlijk (en het is een ongebruikelijke mening) houd niet van de locatie van het kantoor, middenin de stad. Ik had liever dat het op een minder drukke plek had gezeten. We hebben niet een erg strikte, vlugge omgeving, maar het werkt prima.

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Zorg dat de ontwikkelaars altijd de vrijheid hebben om oplossingen aan te dragen en te bedenken. Investeer altijd in training, dit helpt enorm om de hersenen van nerds gemotiveerd te houden. Zorg voor een duurzame groei. Ik vind het heel leuk om de eigenaars in de keuken te ontmoeten en over het bedrijf te praten. Blijf dit kanaal altijd open houden.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Mollie2019-08-26
Er zijn 46 reviews gevonden