Reviews voor NIKE | Glassdoor.be

Reviews van NIKE

Bijgewerkt op 17 jun 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 4327 reviews gevonden

3.9
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
78%
Aanbevelen bij een kennis
92%
Waardeert directeur
NIKE CEO Mark G. Parker
Mark G. Parker
2108 Beoordelingen
  1. "Goede werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij NIKE

    Pluspunten

    Korting in de winkels en goede cafetaria

    Minpunten

    Saai werk maar dat is mijn persoonlijke mening

    NIKE2019-03-28
  2. Nuttig (1)

    "Leuke sfeer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Lowbay in Laakdal, Antwerpen

    Ik heb voltijd gewerkt bij NIKE voor minder dan een jaar

    Pluspunten

    Sfeer werkgelegenheid fitness eten vrijheid

    Minpunten

    Beetje werkdruk, verlof aanvragen

    NIKE2019-04-01
  3. "Topcultuur"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij NIKE

    Pluspunten

    Goede cultuur, leuke samenwerkingen binnen het bedrijf

    Minpunten

    Geen competitief loon, geen bedrijfswagen

    NIKE2018-11-27
  4. "Nike"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Magazijnmedewerker in Laakdal, Antwerpen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij NIKE

    Pluspunten

    Hier werken Gemotiveerde werknemers Het is een zeer Toffe job Nike is een Groeiend bedrijf in volle uitbreiding Grote kortingen op Nike producten

    Minpunten

    Ik heb geen minpunten te vermelden Er zijn wel verschillende drukke periodesin het jaar waar veel bijgewerkt moet worden deze dagen zijn dan ook wat zwaarder als andere.

    Advies aan management

    Geen

    NIKE2018-11-22
  5. "Zeer snel groeiend bedrijf, met fijne informele werksfeer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Coach (Teamleider) in Laakdal, Antwerpen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij NIKE voor minder dan een jaar

    Pluspunten

    Verschillende trainingen Gebruik fitness 50% korting op producten Informele werksfeer Zeer snel groeiend bedrijf

    Minpunten

    Salaris kan misschien hoger

    Advies aan management

    -

    NIKE2018-09-25
  6. "Nike"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Huidige werknemer - Algemeen magazijnmedewerker in Herentals
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij NIKE voor 5 jaar

    Pluspunten

    Mooi moderne bedrijf Maaltijdkaart Jaarlijks Winstpremie bij vast contract

    Minpunten

    Lage brutoloon waardoor je lage loon uitkering krijgt bij ziekte of pensioen later.

    NIKE2018-09-09
  7. "Project manager"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij NIKE voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    bedrijfscultuur ligging is file vrij branding dresscode informal

    Minpunten

    lagere vergoeding door ligging en sector

    NIKE2018-03-05
  8. "OK"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij NIKE

    Pluspunten

    Veel aandacht voor work life balance

    Minpunten

    Laag salaris voor young potentials

    NIKE2017-10-05
  9. "Distributie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Process Specialist in Laakdal, Antwerpen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij NIKE voor 10 jaar

    Pluspunten

    - faciliteiten - groeiend bedrijf - extra-legale voordelen

    Minpunten

    - communicatie - groeit te snel - te weinig pro actief denken en handelen

    Advies aan management

    Pro actief

    NIKE2017-07-18
  10. "Fijn werk"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Order Picker in Beringen, Limburg
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik gewerkt bij NIKE voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Als je goed werkt kunt ge verder werken en heb je een groote kans op een vast contract ! Tijdens de pauze Heb je warme maaltijden.

    Minpunten

    Streswerk. Na een tijdje als orderpicker krijg je hoodpijn door de headset. Je moet de voorgeschreven procenten halen soms lukt het niet omdat de banden soms blokeren.

    NIKE2017-05-17
Er zijn 4327 reviews gevonden