Reviews voor Namics | Glassdoor.be

Reviews van Namics

Bijgewerkt op 1 mei 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 27 reviews gevonden

4.2
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
84%
Aanbevelen bij een kennis
93%
Waardeert directeur
Namics CEO Bernd Schopp
Bernd Schopp
11 Beoordelingen
  1. "Great company"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - IOS Software Developer in Belgrade
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Namics voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    I was really enjoying to work for Namics in Belgrade offices.

    Minpunten

    I have no remarks for this company.

    Namics2018-12-09
  2. Nuttig (1)

    "Great atmosphere, people and projects, bad salary"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Consultant in Zürich
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Namics voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    The people at namics are amazing. The projects are very interesting and challenging.

    Minpunten

    High level of fluctuation. It seems like loud people get promoted quicker. Bad salary.

    Namics2018-08-17
  3. "A family, grown pretty big"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Principal Consultant in Zürich
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Namics voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Meritocratic, highly professional, yet friendly style. A great combination of doing cutting-edge work and enjoying it. I do recommend them.

    Minpunten

    Rather big in the meantime, across several countries, so getting to know your colleagues in person can be difficult. The company does what they can though to learn to run teams across countries.

    Advies aan management

    Keep it up :)

    Namics2018-05-18
  4. "Great Place to be!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Software Engineer in Belgrade
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Namics voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Amazing culture and atmosphere. Taking care of the employees well, emphasis on professional development.

    Minpunten

    I do not see any cons at Namics at the moment. Projects are good, people are amazing. Nothing more to say here.

    Namics2018-02-07
  5. "Not so great"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Software Engineer in Zürich
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Namics voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Respecting others in a project way sense

    Minpunten

    Lot of bureaucracy and bad organization

    Namics2017-09-30
  6. "Very well organized"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Namics

    Pluspunten

    Very well organized and fully transparent. Every decision is documented so you know what to expect. Tehnologies and hardware, software used are cutting edge.

    Minpunten

    Not very international, local oriented.Too much meetings with information not related to developers.

    Namics2016-01-27
  7. "Fachliche Qualität trifft angenehmes Miteinander"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Namics

    Pluspunten

    - Fachlicher Austausch & Weiterentwicklung hervorragend - sehr angenehmes Miteinander über alle Level (von Azubi bis Verwaltungsrat) hinweg - spannende Projekte & Kunden - eigenverantwortliches Arbeiten und Arbeitszeiteinteilung

    Minpunten

    - Einziges "Kontra" sind für mich die branchenüblichen Hoch & Tiefs bei der Planung bzw. Auslastung von Mitarbeitern

    Namics2019-05-01
  8. "Super Arbeitgeber"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Namics

    Pluspunten

    Entspannt, Flache Hierarchien, Nette Leute

    Minpunten

    Einige Projekte nicht state-of-the-art (nicht alle)

    Namics2019-01-24
  9. "Consultant"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Namics voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Flexibilität, Transparenz, Unternehmenskultur, Vernetzung, Weiterbildung

    Minpunten

    Schlechte Auslastung (entweder zu hoch oder zu gering), Gehalt & Beförderung

    Namics2019-01-29
  10. "Sehr angenehme Atmosphere"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Namics

    Pluspunten

    Kollegen, Location (Zurich), Flexibilität Büro Gratis Kaffe und Obst

    Minpunten

    Gehalt, Die Möglichkeit ein neues Projekt zu erhalten

    Namics2018-08-21
Er zijn 27 reviews gevonden