Reviews van Next To Food

100% positieve zakelijke vooruitzichten

Reviews per functie

7 reviews
13 feb 2019

Vooruitstrevende horeca partner met oog op vernieuwing en innovatie!

Anonieme werknemer

Pluspunten

Bij NTF kennen wij géén problemen maar uitdagingen. Door de kleine organisatie is alles open te bespreken. Dit wordt efficiënt en effectief aangepakt. Zowel voor medewerkers als ook voor klanten. Mede door het hechte team kunnen wij iedere uitdaging aan.

Minpunten

Door de snelle groei van NTF lopen we tegen de maximale capaciteit van het huidige pand aan. Mede hierdoor is het af en toe rommelig op de werkvloer.

5 feb 2019

Leuk bedrijf met uitdagingen

Anonieme werknemer

Pluspunten

NTF is een vooruitstrevend bedrijf in ontwikkelingen van horeca hard/software. We doen als team ons uiterste beste om de ondernemers te ontzorgen met hun onderneming.

Minpunten

Door de toenemende aanvragen die er zijn, kunnen we soms niet altijd op de juiste manier communiceren richting de aanvragers.

Reactie van Next To Food
7y
Dank voor je review
4 feb 2019

Hecht team

Pluspunten

- Vrijheid in je werkzaamheden - Je werkt in een hecht team

Minpunten

- Veel telefoon dus je eigen werk komt soms even stil te liggen - Eigen pauzes inlassen, soms vergeet je hierdoor zelf pauze te nemen

Reactie van Next To Food
7y
dank voor je review!
Weergave: 1 - 3 van 7 reviews

Glassdoor heeft 8 reviews over Next To Food die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Next To Food. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Next To Food bij je past.