Reviews voor Nokia | Glassdoor.be

Reviews van Nokia

Bijgewerkt op sep 22, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 8489 reviews gevonden

4.2
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
86%
Aanbevelen bij een kennis
91%
Waardeert directeur
Nokia CEO Rajeev Suri
Rajeev Suri
3.16 Beoordelingen
  1. "Dag bij Nokia"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - R&D Manager in Antwerpen
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Nokia voor 10 jaar

    Pluspunten

    Interessante job (technisch sumum) Doorgroeimogelijkheden en trainingsmogelijkheden (certifcatie) Internationale scope Flexible werk (uren, thuiswerken) Open office omgeving (voorbeeld van open office) Goed salaris en extra legale voordelen (salaris, bonus, maaltijdchecks, awards, vergoeding internet, GSM, medische en hospitalisatieverzekering, extra legaal pensioen). Platte management structuur Ruimte voor... eigeninitiatieven. Home@Work (groep die nog verder werkt aan de omgeving voor werknemers) Innovatie en inventoractiviteiten (Nokia's bijdrage in smart city, 5G, Antwerp Garage ...) Mobiliteitsoplossingen (wagen, openbaar vervoer, fiets, ...) Linken met scholen, hogescholen en universiteiten (GEN-Z day, jobdagen, dag van PI, dag van de wetenschap, ...) ...

    Meer weergeven

    Minpunten

    We kunnen trots zijn over de Belgische bijdrage binnen de volledige Nokia groep, maar adverteren dit nog onvoldoende. Proffesionele branding, maar meer op WW niveau.

    Advies aan management

    Nog meer structureren van branding activiteiten specifiek voor België. Nog meer mogelijkheden zoeken rond partnership, en dit vooral delen.

    Nokia2019-01-29
  2. "Hardware Design Engineer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Hardware-engineer in Antwerpen
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Nokia

    Pluspunten

    + thuiswerk + goede voordelen + prettige werksfeer + leuke collegas

    Minpunten

    - soms nogal log als bedrijf

    Advies aan management

    actiever inzetten op hard werken

    Nokia2019-05-23
  3. "Goed werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Nokia

    Pluspunten

    Groot bedrijf, aangename werksfeer, veel voordelen

    Minpunten

    Soms verouderde systeem doordat het voormalig Alcatel-Lucent is

    Nokia2017-09-30
  4. "introductie glassdoor"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Gosselies
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Nokia voor 10 jaar

    Pluspunten

    als fALU, nog te vroeg om te oordelen

    Minpunten

    slecht enkele maanden bij Nokia... nog geen feeling

    Nokia2016-04-05
  5. "Telecom"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Nokia

    Pluspunten

    De onder Collegialiteit is goed.

    Minpunten

    De Telecom Equipment en Service Provider business staat al jaren onder druk, met als gevolg jaarlijkse re-organisaties.

    Nokia2019-03-11
  6. "Goed bedrijf"

    SterSterSterSterSter
     in

    Ik werk bij Nokia

    Pluspunten

    goede werkomgeving, zeer prittige werksfeer

    Minpunten

    op sommige afdelingen mag er wat meer werk komen

    Advies aan management

    ga zo door op de ingeslagen weg

    Nokia2017-06-02
  7. "Nokia UK Engineering"

    SterSterSterSterSter
     
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik heb gewerkt bij Nokia

    Pluspunten

    Het is oké als je wilt verplaatsen, goede balans tussen werk en leven. Kansen op promotie en persoonlijke groei zijn rampzalig.

    Minpunten

    Bedrijfscultuur is oké maar erg bureaucratisch

    Nokia2014-06-23
  8. "Goede technische oplossingen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik werk voltijd bij Nokia voor 10 jaar

    Pluspunten

    Mensen die in techniek geïnteresseerd zijn om je heen

    Minpunten

    Kleingeestige blik op de toekomst

    Nokia2014-04-18
  9. Nuttig (2)

    "Het was een prachtige ervaring. Met veel ervaren collega's gewerkt."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Productmanager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik heb voltijdgewerkt bij Nokia voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Het is een toonaangevende producent van mobiele communicatie, wat het een eer maakt om voor Nokia te werken. Ik denk dat als Nokia's werknemers iets meer geschoold zijn, Nokia zich weer bij de beste verkopers van mobiele telefoons kan voegen.

    Minpunten

    Er waren niet veel minpunten aan het werken bij Nokia, ik vond het enige nadeel dat ze de werknemers iets meer tijd en een betere vergoeding zouden kunnen geven.

    Nokia2012-06-23
  10. "Bonne entreprise avec pas mal de projets innovant (5G, Bell labs)"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Software Engineer in Nozay, Île-de-France
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Nokia voor 3 jaar

    Pluspunten

    - CE (cinema, remboursement d'une partie des billets d'avion) - Salle de sport - Cours de musique à prix attractif - Possiblitié d'emprunté du materiel de bricolage - Navette - Télétravaille

    Minpunten

    - Salaire en dessous du marché - Ligne managerial pas lisible - Localisation

    Nokia2019-08-22
Er zijn 8489 reviews gevonden