Reviews voor Nordstrom | Glassdoor.be

Reviews van Nordstrom

Bijgewerkt op sep 18, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 11047 reviews gevonden

3.6
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
66%
Aanbevelen bij een kennis
88%
Waardeert directeur
Nordstrom CEO Erik B. Nordstrom and Peter E. Nordstrom (no image)
Erik B. Nordstrom and Peter E. Nordstrom
187 Beoordelingen
  1. "manager"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Manager in Lubumbashi
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Nordstrom voor 8 jaar

    Pluspunten

    primes , heures supplementaire, conge,

    Minpunten

    accident, heures de nuit, incidents, deces

    Advies aan management

    priere de m'ambaucher

    Nordstrom2018-11-30
  2. "Bon emploi à court terme"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - hôtesse d'accueil in Parijs
    Niet aanbevolen

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Nordstrom

    Pluspunten

    C'est un cadre de travail très luxueux, les plats sont une beauté et d'une précision à couper le souffle

    Minpunten

    Cependant, l'ambiance est très tendu.

    Nordstrom2017-09-23
  3. "Great"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sales Associate 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Nordstrom voor 3 jaar

    Pluspunten

    Great for college students. Good money

    Minpunten

    commission goals. Workload is kind of heavy but not the heaviest

    Nordstrom2019-09-18
  4. "Nordstrom is a great company"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Operations Management in Seattle, WA
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Nordstrom voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Customer focused continues to be a point of difference

    Minpunten

    Some of the senior leaders are not open to challenge and debate

    Advies aan management

    Invest in the fundamentals

    Nordstrom2019-09-18
  5. "it was ok"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Sales Associate 

    Ik heb voltijdgewerkt bij Nordstrom voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    loved it at first easy to make good money during peak seasons

    Minpunten

    there was a change in the company and many lost their positions or job all together. it slowed down a lot due to online shoppers

    Nordstrom2019-09-18
  6. "Great Training"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Retail Sales Associate 

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Nordstrom gewerkt

    Pluspunten

    - Really want you to understand the Nordstrom culture (training is definitely centered on "Why Nordstrom," and why customers come back. - Great focus on giving you the tools to grow your own business within Nordstrom

    Minpunten

    - Some managers are not focused on training and just throw you in without any product knowledge. - Sometimes the resources you need to succeed are not available and the timeline for training on certain products can be too long

    Nordstrom2019-09-16
  7. "Good job"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Sales Person in Edison, NJ

    Ik heb deeltijd gewerkt bij Nordstrom

    Pluspunten

    good environment, management was good

    Minpunten

    slow seasons make selling harder

    Nordstrom2019-09-17
  8. "Great place to learn bartending"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Bartender 
    Aanbevolen

    Ik werk voltijd bij Nordstrom voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Quiet bar with generally nice people coming in to eat. Customers typically also shop at Nordstrom so they expect a certain quality of service.

    Minpunten

    Bar itself doesn't see too much action. I averaged $10 in tips per hour, with my best days being $20 per hour in tips and my worst being $4 per hour. Your take home will change seasonally.

    Nordstrom2019-09-16
  9. "It's fine if you can fake it"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Visual Merchandising 
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Nordstrom

    Pluspunten

    Good benefits and flexible schedule

    Minpunten

    If you can get along with someone you just have to suck it up and take it since HR will do absolutely nothing

    Advies aan management

    Hold managers accountable for their mistakes and not just brush problems under the rug

    Nordstrom2019-09-16
  10. "Great benefits"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Assistant Department Manager 
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Nordstrom voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Great benefits, 401K, profit sharing.

    Minpunten

    Experience it then u know it.

    Nordstrom2019-09-17
Er zijn 11047 reviews gevonden