Reviews van ORMIT
- Nederlands
- Portugees
- Spaans
- Italiaans
Pluspunten
Geweldige persoonlijke ontwikkeling leren met trainingen en persoonlijke coach
Minpunten
Er zijn geen nadelen aan dit bedrijf
"Slechte betaler, wel goede trainings"
- Werk/privé-balans★★★★★
- Cultuur en waarden★★★★★
- Diversiteit en inclusie★★★★★
- Carrièremogelijkheden★★★★★
Niet aanbevolenIk voltijd gewerkt bij ORMIT voor meer dan 1 jaar
Pluspunten
Zeer Interessante training Afwisselde projecten
Minpunten
Laag loon Projecten zijn niet altijd uitdagend
"interessante ervaring, iets te analytische projecten"
- Werk/privé-balans★★★★★
- Cultuur en waarden★★★★★
- Carrièremogelijkheden★★★★★
- Vergoeding en arbeidsvoorwaarden★★★★★
- Senior management★★★★★
AanbevolenNegatief vooruitzichtGoedkeurende mening over directeurIk werk voltijd bij ORMIT voor meer dan een jaar
Pluspunten
leuke werkomgeving en trainingen bij Ormit zelf
Minpunten
Vaak erg analytische projecten en taken
Pluspunten
Veel training, niet altijd even kwalitatief Positieve mindset
Minpunten
Laag startersloon en geen mogelijkheid tot verhoging, weinig toegifte op andere zaken
- Nuttig (1)
"Ideale start van je carrière"
- Werk/privé-balans★★★★★
- Cultuur en waarden★★★★★
- Carrièremogelijkheden★★★★★
- Senior management★★★★★
AanbevolenPositief vooruitzichtGoedkeurende mening over directeurIk werk voltijd bij ORMIT voor meer dan een jaar
Pluspunten
De coahings en trainings zijn van zeer hoog niveau en helpen je echt jezelf te ontdekken. De focus ligt dan ook op 'proces' ipv 'content': hoe je werkt, met mensen omgaat, ... Zeer nuttig ook om echt te leren wat je eigen sterktes zijn en welke zaken jou energie geven/kosten om op te focussen tijdens de rest van je carrière. De ideale springplank.
Minpunten
Pure content van de projecten niet altijd even boeiend. Interesse 'sales' niet gealigneerd met interesse individuele trainee. Hier moet je (samen met je coach) genoeg op je strepen durven staan.
- Nuttig (1)
"ORMIT Multicompany Management Trainee"
- Werk/privé-balans★★★★★
- Cultuur en waarden★★★★★
- Carrièremogelijkheden★★★★★
- Senior management★★★★★
Pluspunten
- ORMIT staat voor ontwikkeling van talent en trekt dit door in haar volledige aanpak. Aangename werksfeer, begripvol en optimistisch intern team. - Goede begeleiding voor trainees op uitdagende projecten, alle mogelijkheden om jezelf optimaal te ontwikkelen en de beste versie van jezelf te worden, zowel professioneel als persoonlijk - Interessante en uitdagende projecten - Martconform salaris, met een erg uitgebreid pakket aan opleidingen
Minpunten
Periode op de bench tussen projecten door (kan soms ook wel een aangename tijdelijke afwisseling zijn), projectmatching kan tijd in beslag nemen afhankelijk van de pipeline
- Nuttig (1)
"Springplank voor carrière"
- Senior management★★★★★
AanbevolenPositief vooruitzichtIk werk voltijd bij ORMIT voor meer dan een jaar
Pluspunten
Supergoeie begeleiding door professionele coaches, kwalitatief en goed doordacht development track, sfeer en evenementen, projecten bij interessante bedrijven, carrièrecoaching
Minpunten
Loon, projectmatching, periode op de bench
- Nuttig (3)
Pluspunten
Opleiding, begeleiding, collega's, coach, ervaring
Minpunten
loon, op de 'bench' weinig te doen
"Jumpstart for your career"
- Werk/privé-balans★★★★★
- Cultuur en waarden★★★★★
- Carrièremogelijkheden★★★★★
- Vergoeding en arbeidsvoorwaarden★★★★★
- Senior management★★★★★
AanbevolenNeutraal vooruitzichtGoedkeurende mening over directeurIk werk voltijd bij ORMIT
Pluspunten
Goede ondersteuning door ervaren coaches
Minpunten
Vaak vergaderen na 18u in Brussel
Verder lezen"Slechte start van je carriere"
- Werk/privé-balans★★★★★
- Cultuur en waarden★★★★★
- Diversiteit en inclusie★★★★★
- Carrièremogelijkheden★★★★★
- Senior management★★★★★
Niet aanbevolenNegatief vooruitzichtGeen mening over directeurIk voltijd gewerkt bij ORMIT voor meer dan 1 jaar
Pluspunten
Veel trainingen, maar kwaliteit kan aanzienlijk beter
Minpunten
Tijdens het sollicitatieproces had ik al argwaan. Een mooi geframed proces waar het enkel om de persoon ging. Vragen over Ormit of het contract mochten niet worden gesteld. En aan het einde van het proces werd mijn argwaan bevestigd: ze wachten hiermee helemaal tot aan het einde van het proces omdat het zeer negatief is. Het loon is onder gemiddeld, en je heb geen inbreng in je eigen ontwikkeling. Initieel laten ze doorschijnen dat je zelf projecten kan kiezen, maar dat is een leugen. Het contract is een wurgcontract met een gezellige boeteclausule. Maar het belang van Ormit staat boven de persoon. Als je maar bij hen aan de slag gaat, want dat brengt geld in het laadje. Goed - ik heb de fout gemaakt wel in dienst te treden. Mijn ontwikkeling staat centraal zou je zeggen, maar dat is niet zo. Er is een project, en het project wordt je aangewezen. Wil je toch iets wat beter past, krijg je het antwoord dat 'het een uitdaging is'. Alles is hier een uitdaging, ook al past het niet bij je profiel. Goed, aan de slag dus, want keuze is er niet. Achteraf veel spijt van het traineeship. Wel wat geleerd, maar binnen een richting welke ik niet op wil. En wat ik heb geleerd heb ik sterk mijn twijfels bij. Ormit is op zoek naar kritische mensen met veel zelfreflectie, maar ze willen geen trainees met een ruggengraat en kritisch kijk. En dat spreekt elkaar dus tegen. Ze zijn op zoek naar mensen zonder ruggengraat, want het is van belang de ideologie van Ormit te volgen. Alles daarbuiten is onjuist. Weggegooide 2 jaar dus, heel zonde.