Reviews voor Java Developer bij OVSoftware

Reviews per functie

2 reviews
20 sep 2017

Java developer

Pluspunten

De redden dat ik voor OVSoftware ben gaan werken is omdat zij een van de grotere spelers zijn op het gebied van detachering. Dit bedrijf, met meer dan 100 medewerkers is actief voor toonaangevende bedrijven en overheidsdiensten. Zodoende heb ik binnen korte tijd veel ervaring op kunnen doen bij verschillende klanten.

Minpunten

Elk bedrijf heft zijn plus en minpunten. Dit is bij OVSoftware niet anders. Ondanks ik super graag voor dit bedrijf werk had ik liever gehad dat ik wat meer met mijn collega's in Oldenzaal was. Dit is echter niet mogelijk, omdat ik veel extern werk en dus weinig contact momenten heb. Ik voel mij desondanks werknemer van OVSoftware. Daarin kan nog wel iets worden verbeterd.

20 sep 2017

Top werkgever

Pluspunten

Korte lijnen binnen het bedrijf wat het makkelijk maakt om te overleggen, knopen door te hakken en aan te geven waar je persoonlijke wensen liggen.

Minpunten

Kantoor in Oldenzaal qua locatie niet optimaal

Glassdoor heeft 19 reviews over OVSoftware die anoniem zijn geplaatst door werknemers van OVSoftware. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of OVSoftware bij je past.