Reviews van OVSoftware

(18 reviews in totaal)

Mark Wolffenbuttel

88% waardeert directeur

92% positieve zakelijke vooruitzichten

OVSoftware heeft een werknemersbeoordeling van 4,5 van 5 sterren, op basis van 18 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus uitstekend naar hun zin. De werknemersbeoordeling van OVSoftware is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak IT (3,9 sterren).

Reviews per functie

18 reviews
14 jan 2024

Pluspunten

goed salaris ruimte voor persoonlijke ontwikkeling altijd een project die bij je past

Minpunten

locatie is lastiger met OV te bereiken

29 jun 2023

Uitstekende werkgever

Pluspunten

- Veel ruimte om te ontwikkelen - Veel verantwoordelijkheden en leuke projecten - Als een familie zorgen we voor elkaar en zijn we betrokken bij wat de ander doet - Prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Minpunten

- Het stukje onvoorspelbaarheid. Soms zit je even tussen projecten en moet je wat meer zelf initiatief nemen om vast te stellen waar je aan werkt en hoe je productief gaat zijn voor OVSoftware.

4,0
26 mei 2023

OVSoftware

Pluspunten

Lokale afdelingen met lokaal werk, familiebedrijf, hoog niveau van de medewerkers.

Minpunten

Sommige lokale afdelingen zijn te klein om hele teams te maken.

Weergave: 1 - 3 van 18 reviews

Glassdoor heeft 19 reviews over OVSoftware die anoniem zijn geplaatst door werknemers van OVSoftware. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of OVSoftware bij je past.