Reviews voor PepsiCo | Glassdoor.be

Reviews van PepsiCo

Bijgewerkt op 18 jun 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 7727 reviews gevonden

3.5
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
69%
Aanbevelen bij een kennis
92%
Waardeert directeur
PepsiCo CEO Ramon Laguarta
Ramon Laguarta
25 Beoordelingen
  1. Nuttig (1)

    "Familiair maar internationaal bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Brugge, West-Vlaanderen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij PepsiCo voor 3 jaar

    Pluspunten

    Werken in deze grote organisatie geeft de mogelijkheden om veel verschillende materialen en middelen te gebruiken. Er worden veel kansen gegeven aan de werknemers om zich te ontplooien.

    Minpunten

    Het is een fast moving bedrijf die heel snel processen verandert. Dus als je niet graag verandering hebt, zal dit geen bedrijf zijn voor jou.

    PepsiCo2019-03-21
  2. "Topbedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Zaventem
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij PepsiCo voor 5 jaar

    Pluspunten

    Carrièreperspectief, informeel, ondernemend, lerende organisatie, divers

    Minpunten

    Think global act local

    Advies aan management

    Nog meer focus op executie van strategische beslissingen

    PepsiCo2019-02-24
  3. "Stabiele werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Packaging Machine Operator in Veurne
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij PepsiCo voor 3 jaar

    Pluspunten

    Mooi loon, extralegale voordelen, sommige delen van de plant volledig vernieuwd. Er zijn wel degelijk doorgroeimogelijkheden.

    Minpunten

    Machinepark in sommige zones verouderd, en of niet up to date. In de zomer lopen temperaturen heel hoog op. Niet vergeten dat je met een fabrieksmentaliteit te maken hebt, collega's zijn vaak niet voor 100 % te vertrouwen. Doorgroeimogelijkheden zijn beperkt, je moet er zelf veel moeite voor doen.

    PepsiCo2018-08-06
  4. "Pepsico het best..."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - inpak operator in Veurne
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij PepsiCo voor 5 jaar

    Pluspunten

    - Zeer mooie verloning - Zeer mooie extra voordelen - Aangename mensen en sfeer - Werkzekerheid

    Minpunten

    ik heb geen minpunten hierover

    PepsiCo2018-02-08
  5. "Pepsico"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Logistiek manager 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij PepsiCo voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Een gezond bedrijf, met focus op prestatie. Goede ondersteuning en begeleiding van medewerkers om zo de resultaten naar een hoger niveau te tillen. Gezonde werksfeer met fijne colega's

    Minpunten

    Door het internationale karakter van de firma, worden beslissingen soms genomen zonder rekening te (kunnen) houden met lokale afdelingen.

    Advies aan management

    Blijven luisteren naar de werknemers;

    PepsiCo2017-09-21
  6. "Rustige werksfeer"

    SterSterSterSterSter
      Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

      Ik heb gewerkt bij PepsiCo

      Pluspunten

      Pesico Flexico beleid: hele flexibele werkomgeving waar men niet gebonden aan het 9-5 principe. Men mag redelijk vrij zijn eigen uren invullen. Aangename collega's Veel gratis producten

      Minpunten

      Weinig doorgroeimogelijkheden Te rustig voor ambitieuze mensen

      Advies aan management

      Implementeer een trainee management program in het bedrijf om nieuw, fris talent aan te trekken. Er heerste eerder de mentaliteit van een gezapige kmo.

      PepsiCo2015-12-08
    • "Mooi bedrijf met minimale beloning"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Field Sales Representative in Utrecht
      Niet aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij PepsiCo voor 3 jaar

      Pluspunten

      Veel vrijheid in de manier van werken, hoeft niet binnen de lijntjes te kleuren.

      Minpunten

      Slechte doorgroeimogelijkheden en zeer slechte salaris.

      Advies aan management

      Beloning + doorgroeimogelijkheden plannen maken, duidelijkheid creëren.

      PepsiCo2019-06-07
    • "Pepsico Broek op Langedijk"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik werk voltijd bij PepsiCo

      Pluspunten

      Veel mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling, grote diversiteit medewerkers

      Minpunten

      Onderdeel van grote Pepsico, dus onafhankelijkheid is beperkt

      PepsiCo2019-02-22
    • "Goede werkgever"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Onderhoud/storingsmonteur in Broek op Langedijk
      Aanbevolen
      Neutraal vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij PepsiCo voor 10 jaar

      Pluspunten

      Balans werk en privé Goede arbeidsvoorwaarden Prima locatie. Geen last van druk verkeer. We maken hier een mooi product. Chips en snacks

      Minpunten

      Doorgroeien lastig. Drie ploegen dienst is niet ideaal Onderhoud is momenteel niet 100% Bedrijf word onpersoonlijker

      Advies aan management

      Meer luisteren naar de mensen van de vloer

      PepsiCo2018-06-18
    • "goed bedrijf"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij PepsiCo

      Pluspunten

      flexiebel, niet een te hoge werkdruk en openminded

      Minpunten

      weinig internationaal georienteerd en slechte bedrijfs locatie

      Advies aan management

      geen advies aan management

      PepsiCo2017-10-30
    Er zijn 7727 reviews gevonden