Reviews van PinkRoccade

(23 reviews in totaal)

Huub Deterd

74% waardeert directeur

46% positieve zakelijke vooruitzichten

PinkRoccade heeft een werknemersbeoordeling van 3,6 van 5 sterren, op basis van 23 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus goed naar hun zin. De werknemersbeoordeling van PinkRoccade is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak IT (3,9 sterren).

Reviews per functie

23 reviews
3,0
2 okt 2025

Pluspunten

Toegankelijk voor allerlei studierichtingen, niet per se ICT achtergrond noodzakelijk.

Minpunten

Beperkte groei mogelijk Salaris bij concurrentie vaak hoger, doen weinig aan retentie van personeel.

1,0
2 jun 2026

Ik raad het niet aan

Anonieme werknemer

Pluspunten

Je mag thuis werken wanneer je wilt

Minpunten

Nieuwe medewerkers worden niet ingewerkt. Kennis ligt bij een klein aantal medewerkers en wordt nauwelijks gedeeld. Het verloop is hoog en veel medewerkers zijn ontevreden. Wanneer je vertrekt, wordt al snel gesteld dat je niet goed presteerde. Ben je ontevreden over het werk of je salaris, dan krijg je te horen dat je beter ergens anders kunt gaan werken. Maandsalarissen liggen soms ongeveer €1.000 onder het marktgemiddelde. Er worden weinig innovatieve stappen gezet en de software is verouderd. Het is een typische ons-kent-ons omgeving waar je goed binnen moet passen. Ik heb de werkomgeving als negatief ervaren; er wordt veel geroddeld en geklaagd. Het management doet weinig met kritiek en schuift de schuld van problemen meestal af op medewerkers. De focus ligt vooral op verkoopcijfers en minder op de kwaliteit van het product.

Weergave: 1 - 3 van 23 reviews

Glassdoor heeft 28 reviews over PinkRoccade die anoniem zijn geplaatst door werknemers van PinkRoccade. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of PinkRoccade bij je past.