Reviews van Planon

(21 reviews in totaal)

Peter Ankerstjerne

99% waardeert directeur

75% positieve zakelijke vooruitzichten

Planon heeft een werknemersbeoordeling van 4,2 van 5 sterren, op basis van 21 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus uitstekend naar hun zin. De werknemersbeoordeling van Planon is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak IT (3,9 sterren).

Reviews per functie

21 reviews
22 jan 2026

Pluspunten

Fijne werksfeer Ruimte voor eigen initiatief Groeikansen

Minpunten

Slechte communicatie tussen verschillende afdelingen

4mo
Hello! Thank you for this positive review! We are happy to hear that you're having a nice experience at Planon. Your feedback means a lot to us as we continually strive to create a supportive work environment for all our colleagues. Kind regards, Planon Software
19 aug 2025

Fijn bedrijf

Pluspunten

Planon is een fijn bedrijf om voor te werken, ze geven je veel vrijheid en vertrouwen waardoor je zelf kan laten zien hoe dingen van toegevoegde waarde zijn voor Planon. Daarnaast is er veel flexibiliteit en een hele prettige cultuur. Iedereen is behulpzaam en maakt tijd voor je.

Minpunten

Omdat het een grote organisatie is geworden kan verandering soms traag gaan.

9mo
Hello! Thank you so much for taking your time to share this positive feedback! We are happy to hear that you are having a great experience at Planon. Your feedback means a lot to us as we constantly strive to create a supportive work environment for all our colleagues everywhere, because we know that a company is nothing without its people. Kind regards, Planon Software
18 aug 2025

Pluspunten

Fijne sfeer, gezellige collega's en interesante onderwerpen om aan te werken. Je kunt jezelf verder ontwikkelen en in vele gevallen ook overstappen naar een andere functie. Een bedrijf waar je 25 jaar of langer zou kunnen werken.

Minpunten

Als product owner / functioneel ontwerper wil je graag de puntjes op i kunnen zetten op de producten binnen je domein maar daar is vaak geen tijd voor of krijgt niet de juiste prioriteit. Management wil projecten snel afronden en weer door naar het volgende project waardoor de nazorg en doorontwikkelen van de software soms te kort schiet.

9mo
Hello! Thank you so much for taking your time to share this feedback! We are happy to hear that you are having a good experience at Planon. Your feedback means a lot to us as we strive to create a supportive work environment for all our colleagues all the time, because we know that a company is nothing without its people. Kind regards, Planon Software
Weergave: 1 - 3 van 21 reviews

Glassdoor heeft 153 reviews over Planon die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Planon. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Planon bij je past.