Reviews voor Porsche | Glassdoor.be

Reviews van Porsche

Bijgewerkt op 9 jun 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 161 reviews gevonden

4.2
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
88%
Aanbevelen bij een kennis
100%
Waardeert directeur
Porsche CEO Oliver Blume
Oliver Blume
41 Beoordelingen
  1. Nuttig (1)

    "Chauffeur Porsche"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb deeltijd gewerkt bij Porsche

    Pluspunten

    Leuke diverse baan, je haalt Porsches bij klanten op, je levert ze weer af, je maakt de auto's schoon, brengt klanten weg en rijd het land door voor verschillende opdrachten

    Minpunten

    Het management staat ver van de chauffeurs en de monteurs

    Advies aan management

    maak het wat informeler

    Porsche2017-04-12
  2. "Très"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Porsche

    Pluspunten

    Prime et 13e moi chaque année

    Minpunten

    Il n'y a pas vraiment d'inconvénient

    Porsche2018-07-20
  3. "Meilleur Stage!"

    SterSterSterSterSter
    • Cultuur en waarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Roissy-en-France
    Aanbevolen

    Ik heb gewerkt bij Porsche

    Pluspunten

    Très bonne ambiance. Bonne insertion des stagiaires dans l'entreprise. Petite équipe (environ 60 personnes).

    Minpunten

    Les locaux se situent près de l'aéroport de Roissy Charles de Gaulle.

    Porsche2017-04-25
  4. "Très forte culture d'entreprise"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Casablanca
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Porsche voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Forte Brand image, performance et qualité développée

    Minpunten

    Inflexibilité des standards qualité, nécessité de développer des corrections à la stratégie définie

    Advies aan management

    Plus d’ambition sur le objectifs de vente à réaliser

    Porsche2017-03-18
  5. "Stagiaire Marketing et Commercial"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Stagiaire Marketing 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik heb gewerkt bij Porsche

    Pluspunten

    Societé Multi-sites en région parisienne Evolutions possible Stage très formateur avec des responsabilités

    Minpunten

    Situation géographique et horaires de concession

    Advies aan management

    Créer une réelle culture d'entreprise

    Porsche2017-01-20
  6. "Excellent place to work"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sales Representative in Edgware, Engeland
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Porsche voor minder dan een jaar

    Pluspunten

    Progressive, opportunities, good colleagues and everything else

    Minpunten

    Location , long shifts, no other cons besides these

    Porsche2019-05-22
  7. "Intern"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Porsche

    Pluspunten

    - strong brand image - good salary - amazing work life balance

    Minpunten

    - slow processes - only small part of the company

    Porsche2019-05-07
  8. "Okay"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Accountant in Atlanta, GA

    Ik heb voltijd gewerkt bij Porsche voor minder dan een jaar

    Pluspunten

    It was okay, great name

    Minpunten

    Need to care about employees

    Porsche2019-05-01
  9. "Not bad experience , stressful job"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Porsche voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    They give out leads at least once a day Free food on Saturday (not the best) Understanding management Built relationships with clients

    Minpunten

    Stressful environment, quota Customers needs and expectations unrealistic Loooing hours, generally 8:30-8:00pm with a day in the week off. You will be shunned if you actually take your day off. Very competitive coworkers

    Advies aan management

    Figure out a lead distribution method that is much more effective and fair.

    Porsche2019-04-20
  10. "Excellent car company"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - IOS Engineer 

    Ik werk voltijd bij Porsche

    Pluspunten

    Interesting lots of prototype development always new ideas

    Minpunten

    sometimes slow and beuqacratic but always comes around

    Porsche2019-03-29
Er zijn 161 reviews gevonden