Reviews voor Porsche | Glassdoor.be

Reviews van Porsche

Bijgewerkt op aug 12, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 170 reviews gevonden

4.2
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
85%
Aanbevelen bij een kennis
93%
Waardeert directeur
Porsche CEO Oliver Blume
Oliver Blume
45 Beoordelingen
  1. Nuttig (1)

    "Chauffeur Porsche"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb deeltijd gewerkt bij Porsche

    Pluspunten

    Leuke diverse baan, je haalt Porsches bij klanten op, je levert ze weer af, je maakt de auto's schoon, brengt klanten weg en rijd het land door voor verschillende opdrachten

    Minpunten

    Het management staat ver van de chauffeurs en de monteurs

    Advies aan management

    maak het wat informeler

    Porsche2017-04-12
  2. "Très"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Porsche

    Pluspunten

    Prime et 13e moi chaque année

    Minpunten

    Il n'y a pas vraiment d'inconvénient

    Porsche2018-07-20
  3. "Très bonne expérience"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Réceptionniste in Québec, QC
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als deeltijd bij Porsche

    Pluspunten

    Bonne ambiance de travail, offre possibilité d'avancement

    Minpunten

    Non accessible en transport en commun, mais stationnement fourni si vous avez une voiture

    Porsche2019-07-22
  4. "Meilleur Stage!"

    SterSterSterSterSter
    • Cultuur en waarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Roissy-en-France
    Aanbevolen

    Ik heb gewerkt bij Porsche

    Pluspunten

    Très bonne ambiance. Bonne insertion des stagiaires dans l'entreprise. Petite équipe (environ 60 personnes).

    Minpunten

    Les locaux se situent près de l'aéroport de Roissy Charles de Gaulle.

    Porsche2017-04-25
  5. "Très forte culture d'entreprise"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Casablanca
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Porsche voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Forte Brand image, performance et qualité développée

    Minpunten

    Inflexibilité des standards qualité, nécessité de développer des corrections à la stratégie définie

    Advies aan management

    Plus d’ambition sur le objectifs de vente à réaliser

    Porsche2017-03-18
  6. "Stagiaire Marketing et Commercial"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Stagiaire Marketing 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik heb gewerkt bij Porsche

    Pluspunten

    Societé Multi-sites en région parisienne Evolutions possible Stage très formateur avec des responsabilités

    Minpunten

    Situation géographique et horaires de concession

    Advies aan management

    Créer une réelle culture d'entreprise

    Porsche2017-01-20
  7. "great place to work"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Serice Coordntor in Bellevue, WA
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Porsche gewerkt

    Pluspunten

    atmosphere is awesome, building is beautiful, work/life balance, if you like cars you will be working with plenty of people who also love cars

    Minpunten

    not many. personally don't like getting ready and dressing up daily but not a big deal

    Advies aan management

    none

    Porsche2019-07-17
  8. "Such a great company and work environment"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - PR Intern 
    Aanbevolen

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Porsche gewerkt

    Pluspunten

    Love this job and the way everyone lives the Porsche brand. Everyone at the office is more like family and incredibly nice and I was able to grow a lot!

    Minpunten

    Working hours are not flexible at all

    Porsche2019-07-13
  9. "Excellent place to work"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sales Representative in Edgware, Engeland
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als deeltijd bij Porsche

    Pluspunten

    Progressive, opportunities, good colleagues and everything else

    Minpunten

    Location , long shifts, no other cons besides these

    Porsche2019-05-22
  10. "Intern"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Porsche

    Pluspunten

    - strong brand image - good salary - amazing work life balance

    Minpunten

    - slow processes - only small part of the company

    Porsche2019-05-07
Er zijn 170 reviews gevonden