Reviews voor Primark | Glassdoor.be

Reviews van Primark

Bijgewerkt op aug 29, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.4
62%
Aanbevelen bij een kennis
77%
Waardeert directeur
Primark CEO Paul Marchant
Paul Marchant
887 Beoordelingen
  1. Nuttig (1)

    "Verkoopmedewerker"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Verkoopmedewerker 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Primark voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Goede collega’s Vriendelijke werksfeer Salaris komt altijd op tijd

    Minpunten

    respectlooze klanten weining communicatie Zich niet gewaardeerd voelen

    Advies aan management

    Meer respect tonen Meer communicatie met elkaar hebben

    Primark2019-01-13
  2. "Primark"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Hasselt, Limburg
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Primark

    Pluspunten

    Goed salaris, fijne sfeer tussen personeel

    Minpunten

    Slecht management, slechte HR, geen respect tegenover personeel, geen vakantie wanneer je wilt, slechte sfeer tussen managers en staff, je mag niet praten tijdens werk, verzinnen allemaal regeltjes!!!

    Advies aan management

    Meer respect tonen, staff doet al het werk niet management!!!

    Primark2019-08-29
  3. "Vriendjespolitiek"

    SterSterSterSterSter
    Voormalig contractwerker - Anonieme contractwerker 

    Ik heb gewerkt bij Primark

    Pluspunten

    Goed betaald, leuke werkplek, divers

    Minpunten

    Heel druk, stress, druk, snel

    Primark2019-06-30
  4. "Primarl"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Primark

    Pluspunten

    Goed betaald en goeie baas

    Minpunten

    Slechte collega's en trage kassas

    Primark2019-03-28
  5. Nuttig (1)

    "Prima."

    SterSterSterSterSter
     

    Ik heb gewerkt bij Primark

    Pluspunten

    Goeie retailjob, redelijk loon, weinig problemen gehad toen ik er werkte. Ook qua collega's en supervisie was alles dik in orde.

    Minpunten

    Het is natuurlijk een retailjob, dus de klanten kunnen een groot nadeel vormen. Er komen veel tieners en jongvolwassenen die niet altijd alles mooi terughangen, het is ook een drukke job wegens de grote populariteit van de winkel.

    Primark2016-01-15
  6. "Primark eindhoven"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb deeltijdgewerkt bij Primark voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    -leuke en vriendelijke collega’s -goed salaris

    Minpunten

    -te streng -vriendjespolitiek -moeilijk met vrij aanvragen

    Primark2019-08-13
  7. "niet waard"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Primark

    Pluspunten

    relatief goed salaris vergeleken met concurrenten

    Minpunten

    onbetaald overwerk, weinig doorgroeimogelijkheden, zou het niet aanraden

    Primark2019-05-29
  8. "wel oke"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Zwolle, Overijssel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Primark voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Het verdiend wel lekker, leuke collega's

    Minpunten

    Je krijgt moeilijk vrij en de uren zijn niet flexibel

    Primark2019-03-26
  9. "Fijn bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalig contractwerker - Anonieme contractwerker 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Primark

    Pluspunten

    Goed salaris, fijn team, goed bedrijf

    Minpunten

    Sommige supervisors hadden een soort van "God complex"

    Primark2019-02-20
  10. "Negatief"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Verkoopmedewerker in Den Haag
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb deeltijd gewerkt bij Primark

    Pluspunten

    Uurloon is goed. Sommige Collega's

    Minpunten

    managers, supervisors praten achter je rug om over je. Alles wat je vraagt is dom of wordt je gewoon uitgelachen waar je bij staat. Management denkt dat ze heel wat zijn. En zitten niet op één rechte lijn met elkaar.

    Advies aan management

    Meer respect en interesse tonen in werknemers. En minder met elkaar kletsen, zodat werknemers dingen kunnen vragen.

    Primark2019-02-05
Er zijn 26 reviews gevonden