Reviews voor PwC | Glassdoor.be

Reviews van PwC

Bijgewerkt op 14 nov 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.8
80%
Aanbevelen bij een kennis
93%
Waardeert directeur
PwC CEO Robert E. Moritz
Robert E. Moritz
1.6 Beoordelingen
  1. "Top bedrijf!!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige stagiair(e) - Intern - Monthly in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als bij PwC gewerkt

    Pluspunten

    - zeer interessante klanten - collega's zijn steeds bereid om vragen te beantwoorden - iedereen is zeer gemotiveerd - flexibele werkuren - veel opleidingsmogelijkheden

    Minpunten

    - aangezien ik slechts een maand aanwezig was, heb ik niet alle activiteiten van de afdeling gezien

    PwC2019-10-20
  2. "Salaris - A2 auditor"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Auditor in Antwerpen

    Ik werk voltijd bij PwC voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Mooie Bedrijfswagen en andere voordelen

    Minpunten

    Work life balance is minder

    PwC2019-11-14
  3. "Flexibele werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Consultant in Brussel

    Ik werk voltijd bij PwC voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    De werkgever is zeer flexibel.

    Minpunten

    Veel hiërarchie en "balast" wanneer je wil innoveren.

    Advies aan management

    Je investeert in talent, maar gebruik het dan ook.

    PwC2019-10-15
  4. "Auditor"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Senior Associate in Brussel
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij PwC voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Netwerk, leerrijk, dynamisch en carrierekansen

    Minpunten

    Balans werk/privé, bekrompen mentaliteit bij sommigen (omtrent flexibiliteit/werkapproach), interne politiek, hoge uitstroom

    PwC2019-10-14
  5. "PwC review"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige stagiair(e) - Stagiair in Gent
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als bij PwC

    Pluspunten

    zeer vriendelijk Mogelijkheid om altijd bij te scholen leuke sfeer enorm leerrijk

    Minpunten

    Lange uren piekperioden Soms pendelen naar brussel

    PwC2019-09-15
  6. "Ideale start van carrière"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Brussel

    Ik werk voltijd bij PwC voor 3 jaar

    Pluspunten

    Jonge collega’s, steile leercurve

    Minpunten

    Competitieve cultuur, moeilijk te combineren met gezin

    PwC2019-09-10
  7. "Pwc"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Associate in Kontich, Antwerpen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij PwC voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    verloning, opleiding en groei mogelijkheden,

    Minpunten

    Lange dagen, werken als je al thuis bent

    PwC2019-09-04
  8. "Prettige werksfeer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij PwC

    Pluspunten

    Goede arbeidsvoorwaarden, super collega’s, doorgroeimogelijkheden

    Minpunten

    geen, hard werken met plezier

    Advies aan management

    Geen

    PwC2019-09-03
  9. Nuttig (1)

    "PwC management consulting na 3 jaar"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Gent
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij PwC voor 3 jaar

    Pluspunten

    Correcte basis verloning. Heel goede verloning voor buitenlandse projecten. Goede sfeer en weinig backstabbers

    Minpunten

    Favoritisme is aanwezig. Langdurige projecten.

    PwC2019-08-07
  10. "Auditor"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij PwC voor 8 jaar

    Pluspunten

    Heel dynamisch met veel opleidings en groeimogelijkheden, enorm veel expertise kennis in-house wat heel kortbij gigantisch veel mogelijkheden geeft.

    Minpunten

    Rat race, survival of the fittest. HR-beleid is niet altijd even consistent.

    Advies aan management

    Meer aandacht voor transparant retentiebeleid bij ervaren werknemers.

    PwC2019-08-15
Er zijn 199 reviews gevonden
</>Embed