Reviews van Qlik

Reviews per functie

6 reviews
2,0
1 dec 2025

Een bedrijf dat langzaam maar zeker achteruitging

Anonieme werknemer

Pluspunten

De afgelopen jaren is het bedrijf helaas zichtbaar achteruitgegaan. Waar ooit een sterke basis lag dankzij een team van echte professionals, is die kwaliteit niet vastgehouden. Veel van de mensen die een cruciale bijdrage hebben geleverd aan het opbouwen van Qlik binnen de organisatie zijn inmiddels vertrokken.

Minpunten

Met hun vertrek is ook een groot deel van de kennis, energie en innovatiekracht verdwenen. In plaats van deze leegte op te vullen met nieuw talent of frisse ideeën, lijkt interne politiek steeds meer de overhand te hebben gekregen. Bepaalde personen houden al jarenlang 10 jaar plus dezelfde salesposities bezet en trekken alle kansen, projecten en erkenning naar zich toe. Er is weinig ruimte voor groei, ontwikkeling of open samenwerking. Talentvolle medewerkers worden hierdoor ontmoedigd, en dat is duidelijk merkbaar in de cultuur en de resultaten. Het bedrijf blijft hangen in oude patronen, terwijl de markt juist vraagt om vernieuwing en flexibiliteit. De combinatie van vertrokken expertise, gebrek aan transparantie en interne machtsspelletjes maakt dat de organisatie haar oorspronkelijke kracht is kwijtgeraakt.

6mo
Bedankt voor je beoordeling en voor je bijdragen om dit een geweldige plek om te werken te maken tijdens je verblijf hier. We wensen je het allerbeste voor de toekomst. Met vriendelijke groet, Qlik - Culture and Talent Team
19 sep 2024

Pluspunten

job is heel leuk en varierend

Minpunten

het loon is aan de lage kant

1y
Thank you so much for your review and for your continued contribution to making Qlik a fantastic place to work! Best regards, Qlik - Culture and Talent Team
3,0
23 mrt 2024

Best years behind

Pluspunten

Great culture, colleagues and technology before TB acquisition.

Minpunten

Metric focusesed company doesn't care anymore about customers nor employees.

2y
Thank you for sharing your thoughts about your experience at Qlik. We appreciate your candid feedback and please note that we take it seriously, and your comments will be reviewed by Senior Leadership. Best regards, Qlik - Culture and Talent Team
Weergave: 1 - 3 van 6 reviews

Glassdoor heeft 1.355 reviews over Qlik die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Qlik. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Qlik bij je past.