De sfeer is gewoon goed, de lunch is lekker, de collega's en directie zijn makkelijk te benaderen. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid, wat goed is als je dat leuk vindt.
Bij Reshift voel je je op je gemak, iedereen is benaderbaar, zo kun je ook even binnenwandelen bij de directie. De lijntjes zijn kort waardoor je gemakkelijk met verschillende afdelingen kunt schakelen waardoor alles snel verloopt.
Mocht je een idee hebben binnen Reshift, dan wordt er zeker naar je geluisterd en kun je deze vervolgens (wel op eigen initiatief) gaan uitvoeren. Daarnaast werken we met veel creatieve collega's waarmee het enthousiasme er van af spat en zorgt er ook voor dat je met extra enthousiasme je werk wilt uitvoeren!
Er worden ieder jaar verschillende uitjes georganiseerd van varen met de Reshift boot 'Reboot', actieve uitjes op het strand zoals surfen of een Kerstfeest met eten, drinken en muziek! Voor iedereen wat wils :)
Minpunten
Je moet zelf stappen zetten wanneer je wilt doorgroeien. Er wordt wel tijd voor je gemaakt qua inwerken, maar goed om rekening te houden dat je wel veel zelf op eigen houtje/initatief moet uitvoeren. Maar daar leer je ook het meeste van :)